טוב אז ככה.....

טוב אז ככה.....

חזרתי עכשיו מניצנים והיה מדהים!!!!!!! היה כיףף והיה כל כך יפה! כל אומן שר בערך שעה,כנסיית השכל עלו ראשונים אחריהם היהודים ובסוף אביב גפן! היה ממש יפה במיוחד השלטים שאני ושירנצ'יק הכנו לרן אלמליח ויורם חזן(כנסיית השכל)! כל כך נהנתי היה ממש שוווווה!!! לילה טוב לכוווולם!

kipodina

New member
יש לך אולי תמונות מההופעה?

בלעעעעעעעעעעעעעעעעע אני פאקינג סתומה, למה? למה לא אספתי פקקים?!?!

פינסקר

New member
זאת את המעצבנת אם השלטים ..!

תודה ... מקווה שנהנית כי לחצי מהאנשים שהיו מאחורייך הרסת !! חתיכת @#%@&#$!#@^T

lonely TearDrop

New member
היה ממש אבל ממש....

מצויין!!!! כל האמנים הכי טובים בארץ באותה הופעה! שימשון..זו את שהחזקת את השלט הפוך? (= בהופעה של בוטן, ידיד שלי תפס את המקל!! *התלהבות* אני צריכה לחפש דרכים לקחת לו אותו.. יש הצעות..? מישהו..?

לא......./images/Emo176.gif

חברה שלי החזיקה את השלט הפוך! לי היה שלך שכתוב עליו בשני צדדים! :)) תתגנבי אליו לבית ותיקחי....שזה יראה כמו פריצה! חח בדרך תיקחי עוד דברים!

חחחחחחחחחחח......

אני החזקתי את השלט הפוך...... לא נורא ככה זה משך יותר תשומת לב מיורם ורן..... חיחיחיחיחי חמודיםםםםםם!!!!!!!

אוף איתכם. גם אני התחלתי שירשור...

בנושא קודם ואף אחד לא היתיחס! בעע... =(

CommandeRiker

New member
מה היה כתוב על השלטים?

וכן היה מעולה, למרות שזה היה זול שכולם הלכו אחרי היהודים... איזה רעיון טוב עם הצינור....

ממ. על השלטים היה כתוב..

אני כתבתי לרן: רן let love in שירן זה שם של שיר שלהם.. ובדיוק אחי שיורם העיר לי על זה שהשלט הפוך.. הם שרו את השיר הזה... חחחחחח..... ושיר (שמשון) כתבה : יורם תעשה לי ילד בלונדיני. ובצד השני: יורם תתחתן איתי אוהבת שיר. חחחחחחח...... ואייייי היה מעולה.. זרקתי להם גם דובי על הבמה... חחחחחחח......

lonely TearDrop

New member
אהה שירנציק...שובבה קטנה ../images/Emo8.gif

זה טיול שנתי לסוע עד אליו.. אני אסע אליו בדרך לניצנים כשיהיה את רוק ת"א או כוורת ואקח לו.. יחד עם כל התקליטים שלו והאקוסטית שלו..אחח המניאק...

מתי הסתפקת לעכל? ../images/Emo105.gif

אם עכשיו את בבית, מתי הספקת לעכל את ההופעות המדהימות שנתנו שם? אני הייתי עם הפה פעור עד 7 שכבר משכו אותי בשערות החוצה

אתם יודעים שיש פורומים שעשו מפגש

בניצנים... היינו שם דיי הרבה מהפורום... חבל שלא תכננו משהו קודם.. חח... אני ושיר עשינו לנו מפגש קטן משלנו. =)

exit_from_here

New member
בהופעה של נטאשה יש מפגש של הפורום

של החברים של נטאשה,ואחר כך נשארים שם בלילה וכל זה,אפשר להצטרף.

למעלה