טוב אז ככה:

Im The Sun

New member
טוב אז ככה:

אני לא יודע אם עשו את זה פה כי אני חדש בפורום אבל חשבתי אולי לפתוח שרשור תמונות של האמנים האהובים עלינו. כל אחד ישרשר תמונה ואת שם האמן שבתמונה... אוקיי אז אני מתחיל: ויקטוריה

Im The Sun

New member
זה חלק מ-MTV...(!)

למה הביצ'יות?! אני בסך הכל הצעתי את זה? אם טי וי זה ערוץ מוזיקה וחלק מהערוץ זה האמנים שמופיעים בו אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות שרשור עליהם. אולי הם באמת לא כל כך חשובים...(?) אם אתה (אתם?) לא רוצים להרחיב טיפה את הפורום לאפשרויות חדשות אז אני מצטער שניסיתי... בכל פורום תמיד גולשים לנושאים אחרים- לדוגמא: בפורום מכושפות אפשר לראות שחלק מההודעות בכלל על באפי.

m L m

New member
אתה צודק שזה פורום MTV אבל,

מה יקרה אם כל אחד יבוא ויתחיל לשים תמונות של האומן האהוב עליו? יהיה פה ב-ל-ג-ן הסטרי. כי - לכל אחד יש יותר מאומן אחד אהוב ויותר מתמונה אחת של האומן. אני אשאיר לך לעשות את החשבון....

Im The Sun

New member
זהו בדיוק, בגלל זה פתחתי שרשור של

תמונות כדי שלא יהיה ב-ל-ג-ן. לא ביקשתי שכולם יפתחו שרשור חדש על האומן האהוב העליו...

K © B I

New member
ככה? אז הפורום סתם מסריח.....

איזה פורום יכול להתקיים בלי תמונות? בכלל יחסית לזה שכאן זה פורום MTV, הפורום ממש משעמם....רק מצעדים ומצעדים...

m L m

New member
hold it../images/Emo70.gif

אם אתה אוהב את שאנייה למה אתה לא פה
סורי אמיתי, לא הצלחתי להתאפק

m L m

New member
על ג'סטיין?

למה שיהיה לי? נראה לי שלא הבנת- אני פשוט מנהלת את פורום שנאייה... זה הכל

yanivtr

New member
את ויקטוריה הכי שנאתי בספייס גירלז

היא נראתה לי כלבה מדיי
אחחחחחחחחחחח, מתגעגע לבנות..... תגידו- מישהו יודע מה עם מלאני בי? היא הוציאה איזה סינגל - סולו שלה, לא? מה איתה עכשיו?

yanivtr

New member
ד"א - לכל החדשים שהצטרפו-

ברוכים הבאים. ראיתי הצטרפו הרבה פשוט אני לא עוקב אחריי הפורום בימים האחרונים

justin love

New member
ג'סטין השווה מספר 1

מי שלא שמע ג'סטין וקמרון דיאז ביחד!!! ג'סטין השווה מקסים מספר 1 שיש בעולם ג'סטין עולמי!!!!!!!!!!!!!

yanivtr

New member
שמועות....

כי גם אם את לא יודעת אחריי שהם נפגשו וג'סטין יצא למסע הופעות, קמרון יצאה לדייט עם רובי וויליאמס...

yanivtr

New member
תיקון

זה לא שמועות, את אולי עיוותת את הידיעה... סה"כ הם אכלו ארוחת ערב ביחד, ואמא של ג'סטין אמרה לתקשורת שהיא מתאימה לו

למעלה