טוב אז ככה:

LonLey GiRl

New member
טוב אז ככה:

טוב ממש נחמד מצדכם ששמתם תמונות של מרילין אין לי בעייה תאמת עם המראה שלו אבל לא שהוא מהממם או משהו גם זה לא ממש מעניין אותי... חוצמזה שלא תחשבו שאני לא אוהבת רוק או משהו רק את המוזיקה של מרילין אני לא אוהבת אני דווקא מעריצה להקות כמו רד הוט גוד שארלוט בלינק182 לינקין פארק מטאליקה וכל מיני אז זה שאני לא אוהבת את השירים של מרילין זה לא אומר כלום!!! נכנסתי לפורום הזה כי אני אוהבת דה סימס אז עזבו אותי ממרילין אוקיי? יאללה תעברו נושא...

היא צודקת לחלוטין!

פה זה לא פורום של מרילין ובזמן האחרון במקום להתכתב על הסימס יש שרשור שלם שעל מרילין הזה,
אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...... ואם לא הבנתם עד עכשיו אני אסביר אחר-כך!!!!!

ד'ה ברור.. אפחד לא אמר לך משהו

רק שהחתימה שלך גררה תגובות
אל תקחי את זה באופן אישי.. אבל אני חוללללללללללה על מנסון מלא מלא זמן ומקודם אמרתי מה שאני חושב על פופ וכל הבולשיט הזה.. אז בריפלי!!! באמת זה לא פורום של מנסון אבל איפשר כל הזמן על הסימס אז אנחנו רפרשינגים לפעמים..:)

l u

New member
לבעלי סופרסטאר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כשהולכים לסטודיו טאון (איפה שכל המסג'ים וכל הדברים) יש מוסיקה מהממת והולכים שם לפעמים מפורסמים כמו אבריל לבין ומרילין מונרו, ויש להם כוכב צהוב מעל הראש. אז ככה, אפשר להוריד סקינים למפורסמים, כגון: מרי-קייט ואשלי! www.bluesims.com כנסו....... ולבעלי סימס חיות וחוויות: יש כלב חמוד (זה שבתמונה) ב www.thewelldressedsim.com ב-PETS העמוד השני. אם אתם רוצים.. הוא נורא מתוק.

למעלה