טוב אז ככה...

AdShEaTaKoRe

New member
טוב אז ככה...

אני יודע שמה שאני הולך להגיד עכשיו הוא לא יהיה הכי רלוונטי שיש אבל בכל זאת... האיי סי שלי הוא 93375956 ואני די קורבן של אהבה נכזבת כבר 3 שנים... ומה שבאסה פה שבכפר שלי אין גם הרבה כוסיות שיכולות להשכיח אותי מהצרות האלו אז די יהיה מגניב אם יש פה איזה מישהי מהפורום הזה שהיא גם בגבול ה 15 וחצי 16 ואוהבת ג'קאסס ואם אפשר כוסית... בכל מקרה צירפתי תמונה :) (אני יודע שזה מפגר אבל היי מותר לי לא?)

uriayon

New member
אם אתה כבר אתה עושה את זה..

אז למה שכולם לא יעשו את זה.. למי שיש תמונה שלו שישים...

NO FUCK

New member
טוב...

אני לא רוצה להעליב אבל זה לא קצת נואש טוב יודע מה עזוב אל תתיחס אלי ואוריאן אני בת 16 והלוואי היתה לי תמונה לשים בעסה FUCK YOU ALL

NO FUCK

New member
טוב מה קרה

לא ידעתי איך אתה קורא לעצמך בעיברית וראיתי שכמה פה רשמו אז ככה אז רשמתי אורי איון הבנתי FUCK YOU ALL

P o l l y

New member
ד"א- שתהיה לי תמונה, אני אשים כאן.

וניצול שרשור קטן- מישהו הציע לי נישואין!! ואני בת 14!!! כמה מצחיק.. =) אההההה ו adsheatakore - (בואו נהיה תמימים) לאיזה מטרות אתה בדיוק מתכוון?! =0 קצת הייתי המומה שאתה מציב הודעה כזאת בפורום. זה מאוד לא קשור. =) אבל לא נורא. נסלח לך =) אבל אתה נשמע מאוד נואש, מה אין כוסיות שאוהבות ג'קאסס וcky בכפר יונה?! (אם אתה משם..כבר שכחתי)

BiAAcH

New member
את האמת, לא....

אני לא מכפר יונה אבל אני מכיר המון אנשים משם ורק בערך 4 מהם אוהבים ג'קאסס, תומי, שני חברים שלו מכיתה י"ב ועוד חבר שלנו מכיתה ט', ועל בנות בכלל אין מה לדבר, נראה לי שאני בת באיזור שלנו שלא שונאת את ג'קאסס....

P o l l y

New member
איך אפשר לשנוא?! בטח כולן פרחות

אצלי, למרות שאני גרה בחור ביוב נידח קטן צפוף מסריח אידיוטי, וכבר אמרתי נידח?!, שקוראים לו גן-יבנה, יש פול אנשים שאוהבים ג'קאסס וcky.

P o l l y

New member
אופס. זה יצא כאילו שפרחות אצלי בגן-

יבנה אוהבות cky וג'קאסס.. אבל לא. יש אצלי מלאא ילדים (רובם בנים י'ניקים) שאוהבים ג'קאסס וcky. ד"א יש אצלי פייק ערסים וזונות במקום פרחות.

BiAAcH

New member
פששששש....

בוייה, איזה כוסית, יש לך שם איזה שפם היטלר קטן.... טוב נו, הנה תמונה שלי....

BiAAcH

New member
והנה משהו שלא יכולתי לא לשים....

אלו תומי ואני אחרי מלחמת Niple Criple, יענו תופסים אחד לשני את הפטמות ומסובבים בשיא הכח ומי שמוותר ראשון מפסיד.... שימו לב לאדום סביב הפטמות שלנו...

BiAAcH

New member
אל תדאגי....

זו תמונה מלפני איזה חצי שנה.... אין מה לדאוג, השיער שלי שמור טוב מאוד....

P o l l y

New member
עכשיו שאני חושבת על זה, איזה מסכן!

אתה גר בכפר! בלי כוסיות שאוהבות cky ןג'קאסס.. (זה לא נשמע מוזר?!) פאק, בעצם בלי עוד אנשים שאוהבים cky וג'קאסס.. וירד שיט, מן.

למעלה