טוב אז ככה

ayakov

New member
טוב אז ככה

אני רוצה סוף סוף להופיע בעדכון השבועי אז החלטתי לשאול איך היה לכם הפסיכומטרי היום ??? אני אומנם עשיתי אותו בתחילת השנה אבל מעניין לשמוע איך הלך לכם

shirakl

New member
אני אנצל את השרשור בשביל לשאול...

לכל אלה שעשו פסיכומטרי... מה בדיוק יש במבחן הזה? איזה סוג של שאלות? כמה מתוך כמה בד"כ מצליחים לפתור? זה קשה? לא יודעת, ספרו קצת על הפסיכומטרי בקיצור

נזנז

New member
אז ככה.....

טוב אז בתור אחת שעשתה את הפסיכומטרי (שנה שעברה) ועברה את הסיוט הזה אז זה לא קשה כמו שזה ארוך. ארוך נורא. הפסיכומטרי מתחלק ל: כמותי מילולי ואנגלית וזהו בערך.....

drunky

New member
אני מאמין שmorethanwords../images/Emo185.gif

תשמח להסביר הכל אחרי שהיא תסיים עם הפסיכומטרי המעצבן הזה... דרך אגב morethanwords ""זה לא משקף"" חחחח (בדיחות הדעת הפרטית שלנו....)

morethanwords

New member
תאחלו לי בהצלחה....אני מתה מפחד....

מחר בשעה 9:30 אני מתחילה ומסיימת את הסיוט שהפריע לי לחשוב באופן נורמלי כבר חודש וחצי(כן כן למדתי בסך הכל חודש וחצי) הסיוט הפסיכומטרי מסתיים, ואני משקשקת....מתה כבר לסיים את זה....

Silence Thunder

New member
את לא לבד....

גם אני מתה מפחד... אבל רק מחכה שייגמר הסיוט הזה... נקווה שיהיה מבחן קל... אם לא אכלתי אותה...

ayakov

New member
בהצלחה

לכל מי שעשה כבר וגם לכל מי שיעשה בעתיד פסיכומטרי קודם כל אני רוצה להגיד שאחד הדברים היותר מעצבנים בפסיכומטרי הם פרקי הפילוט. בכל מבחן הם שמים שני פרקים שאנחנו צריכים לעשות אותם כרגיל (כי אין לנו מושג איזה פרקים אלה מתוך ה 8 שיש) ובסוף הם פשוט לא מחשיבים אותם !! חוץ מזה כמו שכבר אמרו יש את החלק המילולי, הכמותי והאנגלית. בסה"כ זה מבחן לא כלכך נורא ומה שהוא בודק זה מהירות מחשבה ולא יותר מזה אז ככה שמי שלא הלך שלא יתבאס כי זה באמת לא משקף ידע

CLASSIFIED

New member
אצלי בפסיכומטרי

שעשיתי בספטמבר זיהיתי את הפרק פיילוט במילולי וניצלתי אותו לנוח. אני מקווה שזה היה פרק פיילוט בכל מקרה...

ayakov

New member
אבל

אתה לא יכול לדעת ב 100% שזה אכן הפיילוט ואז זה יכול להיות מאוד לא נעים אם חשבת שזה פילוט וזה לא...

פרקשיט

New member
למה?

למה אתם עושים פסיכומטרי, אתם בי"ב... מה, זה לעתודה?????????????????????

ayakov

New member
כן ולא !

מצד אחד זה נותן לך סיכוי להתקבל לעתודה אבל מהצד השני הרבה יותר קל לעשות את זה עכשיו כאשר כל החומר של הבית ספר עדיין טרי בראש מאשר אחרי הצבא שאז יהיה לך הרבה יותר קשה לעשות את זה ומקסימום אם לא הולך עכשיו תמיד אפשר לשפר !

morethanwords

New member
גבירותי ורבותיי הסיוט נגמר!!!!!!!!

לא עוד פסיכומטרי מפגר!!!!!!!!!!!!!!

drunky

New member
יש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo185.gif

למעלה