טוב אז ככה,

N a V e

New member
טוב אז ככה,

למי שלא שם לב,כל כמה ימים יתפרסם מאמר חדש שלי במאמרים שיעסוק בלהקה זו או אחרת ברוק הישראלי,במסגרת פרויקט שעשיתי ואני עדיין ממשיך באתר www.legoz.co.il אז הייתי מעוניין,לאחר שתקראו את הכתבה,לפתוח שירשור כל פעם על הלהקה שסוקרה. מי שיכנס ויציץ במאמר הנוכחי יראה את המאמר של היהודים... בקיצור,תקראו,תתרשמו,ותרשמו פה את דעתכם על הלהקה לפי קטגוריות... למשל: ציון מ 1-10 למה שווה לשמוע אותם למה לא שווה לשמוע אותם ושיהיה מנומק ומוסבר... אה,ואגב,אם בא לכם,תגידו גם את דעתכם על המאמר עצמו...

N a V e

New member
ד"א

יתכן ולא תכירו חלק מהלהקות,או שתכירו רק את השם שלהם... np-כנסיית השכל-נפלה עליך עצבות

2 הצעות....

1. יהיה ע-נ-ק אם תסקר את כנסיית השכל 2. שמתי לב שיש כאן ההההממממוןןןן מעריצים של כנסיית השכל ועלה במוחי רעיון גאוני אולי ננסה לארגן כאן איזשהו מפגש מעריצים עם כנסיית השכל גם אם בתשלום (למרות שעדיף שלא) אני יודעת שהיו דברים מעולם (לאו דווקא איתם) וכרגע אני לא מוצאת שום הופעה שלהם בעצם.. כבר הרבה מאוד זמן אז בואו ננסה לפעול בנידון......... נו נו... מה אומרים?

maayan15

New member
צר לי להישמע חסרת אמונה אבל...

מה גורם לך לחשוב שהם יבואו? אחלה רעיון אם אפשר לבצע... NP- אלה/היהודים

-אלה-

New member
אני איתך!!!

איזה רעיון ע-נ-ק-י ביותר!!!! רק אמן שהוא יוכל להתממש!!!!!! גם אני מחפשת הופעות שלהם.. האחרונה נראה לי הייתה בעיר שלי באר שבע... היה יפה ביותר!

שלמונזה

New member
הללללללללללו

אני מנצלת את השרשור כדי להגיד כמה דברים: קודם כל ברכות על פתיחת הפורום!!! באמת מגיע לרוק הישראלי שיהיה לו פורום. חוץ מזה כל הכבוד נוה על ההשקעה בכתיבת המאמרים, בהחלט שווה לקרוא!!! וחוץ מזה שאני חולה על להקת משינה וביחוד יובל בנאי הגדול וזה הפעם הראשונה שאני כותבת פה בפורום. חוץ ממשינה אני אוהבת רוק ישראלי בכלל ובפרט להקות ישנות יותר (תיסלם בנזין). ראיתי שהרבה התייחסו פה למופע הארנבות של ד"ר קספר אז גם אני טוענת שהם ממש גדולים, ואולי בניגוד לדיעה הרווחת אבל אני מאוד אבל מאוד אוהבת את זקני צפת!!! ואני מציעה לכולם להכנס לפורום של הלהקה האהובה עלי משינה יום טוב יהיה לכם

N a V e

New member
ככה,

1.אמממ סיקור על כנסיית השכל כבר נעשה...והוא יגיע בעוד שבוע שבועיים בערך. 2.הלהקה השניה שאני אוהב היא כנסיית השכל(אחרי משינהההה),ואם יהיה רעיון למפגש מעריצים,זה יהיה מעניין. יפית,סחטיין על הנוכחות

למעלה