טוב, אז ככה....

טוב, אז ככה....

נניח, שאני בחורה שמנמנה, ועד היום, בתקופה האחרונה, אני מתכוונת, פחות או יותר שמרתי על המשקל- לא עליתי- אבל גם לא ירדתי (כלומר, המאזן הקלורי בפעילות הנורמלית שלי פחות או יותר נשמר...). ועכשיו אני מתחילה להתעמל 3 פעמים בשבוע, שעתיים בכל פעם, בחדר כושר- כולל כ- 40 דקות של פעילות אירובית (אופניים וקרוסטריינר) בדופק מואץ (הגבוה ביותר שאני מצליחה לשמור עליו לכל אורך הפעילות...). האם אני אתחיל לרזות? כמובן, שאני מתכוונת לעדכן את תוכנית העבודה שלי כל כמה זמן, השאלה שלי, היא האם 3 פעמים בשבוע- שעתיים כל פעם יכולות להספיק לאימון גופני שיגרום להרזיה?? תודה לתשובותיכם.

לא נפגשנו כבר?../images/Emo8.gif ולשאלתך....

מידיעותי הצנועות,את אכן תרזי אך עד לנקודה מסוימת.בשביל להמשיך להרזות הלאה תצטרכי לשפר את התזונה שלך.. וקצת טיפים-חשוב לא להיסחף ולהתאמן יותר מדי,כדי לא להגיע למצב של "אימון יתר"..שלוש פעמים זה אחלה.גם כדאי שתשלבי משקולות,אך תודאי שידריכו אותך איך לעשות אותם כמו שצריך , שיתאימו לך את המשקל הנכון ושיעדכנו לך את הכרטיס כמו שצריך... בעצם...כל הטיפים פה..תהני!

מותק...

האמת היא שקראתי את הלינק עוד לפני שכתבתי... אבל לא לתשובתך ציפיתי--- מקווה שלא יתנו לי להסתפק בזה... חוצמזה, עודבר כפרה, ברוווווור (במבטא לימורי) שאני אעדכן את פעילותי בהתאם להרזיה... ואת תזונתי... אבל השאלה היתה האם את 5 הק"ג הראשונים אני אפסיד כך... מקווה... ודבר אחרון- אתה עוקב אחרי או שנדמה לי?

Einatm

New member
כן, גם אם עד היום לא ביצעת שום

פעילות גופנית ולא עלית במשקל, משמע עם תחילת האימונים בהנחה שתאכלי זהה (קחי בחשבון שיעלה התאבון) אכן תהיי במאזן קלורי שלילי דבר שיתרום להרזיה. א-ב-ל אל תצפי לראות בעוד חודש או חודשים פחות 5 ק"ג על המשקל כי עם עבודת המשקולות משקל הגוף עולה. הבשורה הטובה היא שאת תראי כאילו ירדת הרבה יותר מאשר "רק" 5 ק"ג. הגוף מתהדק ומתחטב וזה מה שחשוב.

רגע...

ואם כבר, אז בקשר לסדר העבודה- האם עדיף להתחיל באימון האירובי ואח"כ לעבור לעבודה על המכשירים? קודם המכשירים ואח"כ האירובי?

Einatm

New member
שעתיים זה מיותר

תחלקי את זה בערך 40-45 דק´ מכשירים ואח"כ עוד 30-45 דק´ של פעילות אירובית. זה גם הסדר הומלץ לעבודה למטרת הרזיה.

למעלה