טוב, אז ככה...

טוב, אז ככה...

הגעתי לכאן לאחר יום הזוי משהו, סימנים של סתיו ורוחות של שינוי. והשאלה כרגע, היא מה לעשות, אני ממש בצומת דרכים, קשה... האופציות הן, ללכת לאכול, ללכת לחדר כושר, ללכת למיטה ולפנטז על ירח מלא, או סתם להשאר כאן ולפלרטט עם המנהלת, למרות שה-c מפוזרת מתמיד ולא ממש ממוקדת. אבל, מצד שני, אפשר לפתוח דיון או זיון, מוח כמובן על תאוריית הקונספירציה בנושא, האם הסקס חזק ונעים יותר לכם, כשאתם מלאים באלכוהול, או מעושנים בירוק וחום? נ.ב אין הנחתום מעודד כל שימוש אסור בסמים, אלא רק למטרות בריאותיות ואמרו לי שסקס בריא לאללה. חוץ מזה, זדיינו..

Master Stav

New member
מממממ

אישית .... נגד שימוש בכול סם בעת יחסים אני פריק קונטרול ...לא רוצה לאבד שום תחושה

ממממ...

כן, מכיר כמה וכמה כאלה. אך יש משהו מענג, מפתיע ולא צפוי, באיבוד שליטה, יש בזה משהו מחרר לגמרי, מומלץ, תנסה.

Master Stav

New member
ניסיתי לא אהבתי ....

אני לא שולל כלום באופן כללי אני מדבר על עצמי והתחושות שלי ... וכאמור אוהב לחוש הכול אוהב לדעת מה קורה אוהב להוביל כבר אמרתי ?

Master Stav

New member
ווטסון....איזה כדור שכחת לקחת ?

להוביל את בן/בת הזוג לאיבוד שליטה בכיף להוביל את עצמי לאיבוד שליטה במסגרת מערכות היחסים שלי עלול לגרום לאסון ......

Cגלית

New member
אהממ

אני בעד, גם וגם וגם ו.. גם
תמיד בעד הבריא הזה !!! עם שליטה בלי שליטה ובאיבוד דעת קליל
ואפשר לערבב, אוכל, עם כושר זיוני תוך זיון מוח על ירח מלא.

../images/Emo45.gif

חזק ונעים יותר ויותר וכמה שיותר, יותר טוב
שווה וכדאי לנסות מדי פעם לאבד קונטרול... ההרגשה היא אחרת לגמרי מה שמזכיר לי...לא עישנתי הרבה זמן
אולי הגיע הזמן? מממ

כן, היו ימים, היו לילות

ללא ספק, לאבד שליטה, להתמכר למגע, לעוצמה, זה סוג של חוויה מתקנת. היו ימים בעבר שנתתי לחיים בראש כמו גדול.. אבל מי זוכר? :)

חלילה וחס

איזה זקן איזה, חי ובועט, אבל את יודעת, הכל בחיים זה עניין של זמן, מינון ואפקטים חזותיים..

איזה אפקטים באלוהים חחח (אלי ומריאנו)

שמחה לשמוע (לראות) שתיקנת אותי... שאתה עדיין צעיר וכוחך במותניך

למעלה