טוב אז ככה...

טוב אז ככה...

רותש ידידי היקר גרמת לי לחשוב על כמה דברים בעיקר על למי אנשים פונים ומה הם עושים כשאר הם מדוכאים. אז חברים למי אתם פונים שאתם צריכים תמיכה? עזרה? כתף תומכת? יש מישהו שאתם יודעים שתמיד יהיה שם בשבילכם? מה שבטוח למדתי שרותש יקירי אתה ממש "מומחה" ב"לעודד" אנשים חחח הכל מאהבה!

exterior

New member
תלוי באיזה נושא.

אבל כעקרון, למס' אנשים מצומצם מאוד: החבר, החברה הכי טובה (מילדות), אבא, סבתא.

CajU9

New member
2 אפשרויות

לי יש שני חברים טובים מאוד (מגיל 9), ואנחנו כמו אחים.. לא מתחשבנים אחד עם השני על כסף, טרמפים וטובות. כמו במשפחה.. אז אם משו מטריד או צריך חבר לסוד, תמיד יודעים למי לפנות. אני חושב שנורא חשוב שלכל אדם בגילאים האלה, 20 30 +, חשוב שיהיה לפחות חבר אחד כזה שהוא ממש אח. האפשרות השניה היא כמובן משפחה.. יש לי אח תאום שאפשר לדבר איתו על כל דבר, כי אנחנו באותו ראש סה"כ.. ולהתייעץ בדברים שגדולים עליי או לא מוכרים לי, יש לי 2 אחים שגדולים ממני, וגם עם אבא אמא אפשר לדבר על דברים לא אינטימיים.. בידידות/ידידים אני לא מאמין בקטעים האלה. זה ריקני מדי וחסר התחשבות אמיתית וכנה.. וזהו :)

המממ...

יש לי קבוצה של חברים קרובים שאני יודע שלא משנה מה, אני יכול לדבר איתם ולפרוק. אבל ברוב המקרים אני לא אחד שפורק ומדבר...אני נוטה לפנות לעצמי ברגעי משבר ולפתור את העניינים לבד.

rotesh8

New member
קודם כל,

אני שמח שגרמתי לך לחשוב
באשר אלי, אני בד"כ פותר את ענייני לבד עם עצמי ולא רץ לבקש עזרה... אבל, למקרים שכן צריך - יש לי שלושה חברים שהם ממש אחים שלי והם הפתרון לכל בעיה שלא תהיה

אמממ

בדרך כלל אני משתדלת להתמודד עם דברים לבד, יש לי שתי חברות שהן נכס בשבילי ואני פונה אליהן אבל לא ברוב המקרים. ידידים בכלל אין לי , ניסיתי את זה וזה לא הולך מסיבה מסוימת.

heaven is here

New member
משתדלת לשמור לעצמי

אם מישהו שואל לשלומי אני יכולה לומר "לא משהו" ולהמשיך הלאה בלי להרחיב. ואם זה כבר יותר מדי אז לאבא אספר. אף אחד עוד לא הוכיח לי שאני יכולה לבכות אצלו..

אין לי מישו מיוחד .. אני טיפוס מסוגר בקטע הזה אבל אני תמיד צוחק על זה שאני תמיד מדבר ומדבר אבל חוץ ממני אפ'חד לא שומע אותי ככה שאם כבר אני צריך כתף לבכות עליה אז הכי טוב לבכות עם עצמי ../images/Emo3.gif או כמו שבעבודה אני מקבל את החפפה כשמישו מברדק לי את המחסן (חוץ מהיותי טכנאי אני אחראי על המחסן) ואני מתחיל לצעוק ומישו תמיד ניגש אלי ושואל "עם מי אתה מדבר ?!?" ואני עונה מעצבים "עם המפגר היחיד שעוד מוכן להקשיב לי!?!" כאשר זה ברור לכולם בעבודה שאני מדבר עלי ../images/Emo3.gif

מיטללל

New member
אהמ

יש חברים שאני סומכת עליהם ויודעת שהם שם ותמיד יהיו שם בשבילי אבל זה מאוד תלוי בסיטאוציה ובמצב הרוח. כיום אין אף בן אדם שאני אשתף אותו בכל התחומים בחיי ואספר לו הכל. אם אני סתם מבואסת, בדרך כלל אני אשפוך את הלב, אבל אם אני ממש ב"דיכאון", רוב הסיכויים שאני לא אפנה לאף אחד ואתגבר לבד

מושיק עפיה../images/Emo45.gif

סתם..סתם.. חברים,משפחה. אני אישית לא משתפת אף אחד (מבחירה). וזה יימשך ככה עד שאני אתפוצץ.

יומ'חד אני אצרוב לך דיסק של צ'אק ברי או של ברי וואיט ואני אכריח אותך לשמוע משו איכותי יותר ממה שאת מורגלת אליו ... ../images/Emo3.gif

אין כזה דבר "לא תודה" .. יאללה .. לתקליטיה ! לשלוף דיסקים של מוצארט ושוברט ויוהאן שטראוס ובטהובן ובאך ולהאזין עד זוב דם! אנחנו עוד נעשה ממך פולניה ממושמעת ../images/Emo3.gif

למעלה