טוב, אז ככה

רונצי

New member
טוב, אז ככה../images/Emo3.gif

קודם כל רציתי לומר שלמרות שהייתי כאן כל השבוע (בעצם רק מיום שלישי) לא הרגשתי שיש לי את האנרגיות להגיב, ואני חייבת לומר שנורא שמחתי בשביל כל ההריוניות החדשות (אתן נותנות תקווה לכולנו) ומאד נעצבתי עם השליליות וגם עם אלו שסתם היו עצובות ומהורהרות. אז ככה, הבוקר קמתי, הסתכלתי בראי ואמרתי לעצמי שאני צריכה שינוי...כשדבר כזה קורה לי על הבוקר זה בדרך כלל אומר שאני במצב רוח רע ושעד סוף היום אני אהיה במספרה (תמיד הצורך אצלי בשינוי תמיד בא בסוף לידי ביטוי בשינוי התסרוקת-מן הפרעה שכזו) ולמרות שבליבי ידעתי שאני לא בהריון החודש (מיכל, אני חולמת כבר שבוע שאני מקבלת -- אפרופו חלומות זוועה) החלטתי שמאחר והיום הוא היום אני הולכת לעשות בדיקה כדי להוריד את העניין מהלב. לאור מצב הרוח העגמומי על הבוקר, החלטתי שאם התשובה חיובית אני לא משנה כלום כי הרי אני אזכה לשינוי החיצוני הגדול ביותר שאני יכולה לקוות לו אבל אם התשובה שלילית, אני הולכת על זה... התקלחתי, התלבשתי, תרמתי מדמי והלכתי לעבודה, כמובן שהייתי מאד פרודוקטיבית היום ובערך הדבר היחיד שעשיתי היה להזמין תור למספרה, שיהיה. נו טוב אתן יכולות לתאר לעצמכן שמאחר ואני בדרך למספרה, התוצאה הינה שלילית!!! פשוט ידעתי, עכשיו צריך לחכות למכשושה שתגיע בפעם האחרונה להרבה הרבה זמן! זהו, עם השינוי החיצוני יבוא השינוי הפנימי שיביא לעוד שינוי חיצוני, החודש זה חייב להצליח, כבר אין לי כוח.... נגוז החלום ללדת לפני הקיץ התל-אביבי הלח, כנראה שאני אצטרך לסחוב חודשים שמיני, תשיעי בשיא החום (הקרבה נאה...)...אמן. מאחלת לכל המחכות, הצלחה תודה שאתן פה רוני

רונצי ../images/Emo68.gif (איך התספורת?)

נורא מצטערת על השלילי... גם אני חשבתי על העניין הזה של להיות בהריון בחודשי הקיץ, כ"כ רציתי תינוק אביבי (האמת שהתיכנון היה לאביב שכבר עבר... נו, טוב), אבל עכשיו, כמו כל אחת מאיתנו, אני אודה על כל תינוק שאקבל, לא משנה מאיזה בציר... רק שיבוא כבר!

מרב.

New member
התחלה טובה ומבטיחה של ההודעה

ואכזבה בסופה... מצטערת לשמוע, אבל שינוי זה טוב, והספרית שלי סיפרה לי בפעם שעברה שקצות השיער הם המקומות בהם מתרכזה אנרגיה לא טובה, וכאשר רוצים להתרענן ולחדש, גזיזת קצות השיער היא הדבר הראשון המומלץ. לא יודעת עד כמה זה באמת נכון, אבל זה כיף לתת צורה לשיער ולראש. פעם היינו מחשבות באיזה חודש נלד, לאיזה מזל הוא יוולד, היום- למי זה משנה, תגידי? בשיא החורף או בשרב של הקיץ, היינו הך. תפרעי חזק את השיער ותחייכי לאני החדש שלך במראה, מרב

יעל@

New member
רונצי

מדהים, גם אני הולכת למספרה כדי להרגע...זה כנראה משהו כזה של נשים. מצטערת לשמוע על השלילי, שולחת חיבוק גדול, יעל

שינוי זה טוב

מצטערת לשמוע שדווקא למספרה הלכת ולא לשילב. אני מאוד מקווה שכשהתשובה בפעם הבאה תהיה חיובית, תחלמי על מוצצים ותלכי למספרה כדי להיות ההריונית הכי יפה בגן. חיבוק גדול מרב

נועם@בת

New member
שלילי אבל חתיכה ../images/Emo68.gif

מצטערת לשמוע על השלילי
ושמחה לראות את המרץ וההתמודדות. נכון, תסחבי בקיץ, אבל הילד יתחיל לזחול באביב, ולא תדאגי שמא הוא מצטנן על הרצפה הקרה
נחכה כאן איתך בשקט למכשושה, ולכל השינויים הכי טובים שבעולם. ותתפלאי כמה כוח יש לך רונצי, יותר כוח מאלוף העולם בהרמת משקולות
נועם

אולה *

New member
רונצי!

תתחדשי על התספורת. מצטערת שהחולם לא התגשם, אבל ללדת בקיץ זה גם לא רע - אני הרי נולדתי באוגוסט
אז תחזיקי מעמד, ו... נחכה לעדכונים יותר משמחים. אולה.

רונצי

New member
תודה על התגובות...

כמובן שאתמול כשקיבלתי את התשובה הייתי נורא גיבורה, כי הרי ידעתי שזה מה שיהיה (אישי האהוב הוא אופטימיסט בלתי נלאה ומחכה לרגע שיוכל להגיד לי: אמרתי לך) אז בערב שהתקשרתי לרופא וסיפרתי לו על השלילי הוא דבר ראשון שאל אותי: בכית? כמובן שבאותו רגע נפתח הסכר, עכשיו מספיק שמישהו מדבר איתי על זה ואני מתחילה לדלוף. כמובן גם שקראתי את תגובותיכן. שוב אומר, תודה שאתן פה והלוואי וכולנו נסתלק מפה מהר, מהר. נחמה קטנה: התספורת יצאה פצצה וכל הפיסחים הזקנים במשרד כמעט התעלפו...איזה כיף.

טוב, אז אני לא אדבר על זה.

רק אתן גם לך
. (הוא מחייך אבל אני לא) תזהרי לא לעשות לזקנים התקף לב.

למעלה