טוב אז ככה....

Queen Of Rain

New member
טוב אז ככה....../images/Emo26.gif

חשבתי לשרת שנה הבאה בחוות סוסים טיפולית(רכיבה טיפולית)... מישהו יכול לתת לי קצת מידע רלוונטי..? כדאי/לא כדאי..מה בדיוק הולך שם..? נסיון אישי יכול לעזור תודה:)

אניש21

New member
כן..

קפצתי לרגע ונדמה לי שאוכל לעזור :) סיימתי לפני כחצי שנה שירות לאומי של שנתיים. השנתיים הטובות בחיי.. אבל לענינינו.. במסגרת הסמינרים המשותפים פגשתי שתי בנות שמשרתות בחווה הטיפולית בתל מונד. מימיי לא פגשתי בנות שירות כה מסכנות.. התנאים- אינם תנאים. העבודה היא כל יום מבוקר עד ערב ורובה ככולה היא עבודות ניקיון קשות מבחינה פיזית... בקיצור, אומנם לא נעים לי ללכלך על מקום שמעולם לא ביקרתי בו, אך אם לשם מועדות פניך- וותרי! ואם לא, תבדקי טוב את החווה, המנהלים ובני השירות הקודמים. מקווה שעזרתי ולא ביאסתי מידי. אני. (ואם את רוצה המלצות אחרות, את מוזמנת)

Queen Of Rain

New member
המממ...דבר ראשון תודה

דבר שני איפה את שירתת..? איפה אוכל לקבל עוד חוות דעת על הרכיבה הטיפולית כדי שאהיה בטוחה וסגורה..:|? תודה!!:)

אניש21

New member
את תמיד יכולה

לבקר בחווה בתל מונד ולדבר עם הבנות שירות. אני שירתתי בבית ספר לחינוך מיוחד של אוטיסטים וחולי נפש. בית ספר מדהים, צוות מקסים ומפרגן ותלמידים מרתקים ונחמדים לרוב :)

t a m

New member
בקשר לסוסים

אני אישית לא מכירה אף אחת שעובדת בחווה כזו, אבל מהרכזת שלי שמעתי שהעבודה באמת קשה, ושיש גם בת שירות אחת שמרוב ניקיונות-סוסים התפתחה לה דלקת בגיד (!). בקיצור, נראה לי שאת יכולה לתרום בדרכים אחרות...

המ.

מהיכרות עם אחד שעשה עבודות שירות (לא בדיוק שירות לאומי, אבל זה בגדול אותו התפקיד) בחווה שכזאת, השעות הן איומות (מבוקר עד לילה, 50+ שעות שבועיות) וכוללות בעיקר טיפול בסוסים (שאולי נשמע נחמד, אבל אומר בעיקר לנקות חרא ולסחוב שקים כבדים של אבוס ממקום למקום). החלק הנחמד, להרכיב אנשים על סוסים, הוא לא החלק המרכזי מהעבודה, וגם זה מאוד מונוטוני.

למעלה