טוב אז ככה...

ZaBoB

New member
טוב אז ככה...../images/Emo177.gif

תראו אני יודע ששאלו ועוד ישאלו ואני מצטער אבל אני חייב כי זה מטריד אותי כמו יתוש... אני מתאמן בחדר כושר כבר די הרבה זמן ובזמן האחרון החלטתי לקחת את העניין ביותר רצינות.. עכשיו מאחר שאני עובד בבית מלון (מטבח) עניין התזונה מבחינת מה לאכול וכמה לא מהווה בעיה כך שאני יכול כמעט כל דבר. לפי מה שהבנתי ממאמרים שקראתי דרך הפרום כאן זה שעל מנת לעלות מסת שריר יש לאכול כמה שיותר מוצרים שיש בהם חלבונים לגרות את השריר ע"י אימון. אז ככה התחלתי לאכול ביצים (בלי החלמון- חלבון בלבד) והרבה... השאלה היא פשוטה... האם זה בסדר (ולא "לא בריא" כמו שרבים אומרים לי)???? תודה מראש

אתה יכול לאכול ...

אתה יכול לאכול כמה ביצים שאתה רוצה אך לפי מאמר שקראתי עדיף לאכול גם את החלמון כי יש בזה ויטמינים וחומרים נחוצים לגוף , הכי מומלץ לאכול 2 חלמונים ליום , וחלבונים - זה כבר תלוי בךhttp://www.israelbody.org/showarticle.asp?fn=about-eggs.htm

Einatm

New member
טעות

אין בעיה עם 2-3 חלמונים בשבוע, אבל ביום??? יש בזה הרבה יותר כולסטרול ולמרות הויטמינים והמינרלים החשובים שיש בזה.. זה מיותר. אפשר לקבל אותם ממזונות אחרים. החלבון חשוב להתפתחות, אבל כמו בכל דבר לא צריך להגזים. תקפיד על לא יותר מ-1.5 גרם חלבון לכל ק"ג ובכלל.. גש לפגישת ייעוץ אחת עם תזונאי, תשקיע פעם אחת ותקבל יסודות.

Einatm

New member
מאמר תלוי גישתו של מי שכותב אותו

על כל מאמר מעודד יש 20 שוללים, תהיה בריא ותעשה את השיקול שלך, אבל אם אתה בוחר בדרך של 2 ביצים מלאות ליום, פעם בחודשיים-שלושה לך לעשות בדיקות דם, ככה סתם לראות שהכל תקין.

חלבון

ללא ספק חשוב שהגוף יקבל חלבון אבל לא להגזים, אין צורך לאכול הרבה ביצים, דגים, חזה עוף וטונה ביום. החישוב הוא 1.5 גרם חלבון לכל ק"ג משקל גוף שלך !

subotaj

New member
זליק תפסיק לטכון 20 ביצים ביום

בגללך אני נעלץ לבקר בויסטה (אל תתיחסו משהו אישי)

sowhatt

New member
לאדם ממוצע ששוקל 70 ק"ג ומעלה

יש צורך לאכול לפחות קופסת גבינה, קופסת טונה, 2 ביצים, ועוד כמות נכבדת של בשר או דגים ביום אם צריך 1.5-2 גר´ חלבון על כל ק"ג...

ZaBoB

New member
מצטער על הבורות אבל...

כמה גרם זה בערך חלבון של ביצה אחת?

למעלה