טוב אז ככה

m a s t i k

New member
טוב אז ככה ../images/Emo13.gif

היום הייתי במסיבת בת מצווה של ילדה אחת זה היה במועדון בראשון ואז עשו לה כל מיני הפתעות, אמא שלה הביאה לה את הזמר הכושי מלהקת עדן, והיה קליפ שהילדה הכינה וברקע היה השיר סופרסטאר של רוני ושנגמר הקליפ אמרו לילדה "ועכעשיוו עוד הפתעה"- ומי הגיחה לה פתאום...- רוניייייייייייי, וכל הילדים עמדו המומים והילדה ממש התרגשה וכולם כזה ממש היו בהלם. ואז רוני חיבקה את הילדה ובירכה אותה והביאה לה מתנה (שאני משערת לעצמי שזה היה דיסק שלה או משו בסגנון) ואז היא אמרה לילדים "גם לכם הבאתי מתנה קטנה ממני שעמלתי עליה רבות..." וחילקה להם גלויות שלה עם חתימה. וזהו כל הילדים חיבקו אותה ונישקו אותה. ואז היא באה אמרה לנו שלום נתנה נשיקות (גם לי...) חחח ואמרה שהיא חייבת לרוץ... והלכה.
חמודה.

yoooni

New member
כמו שאומרים...

איזה יום שמח יום של הפתעות... איזה יופי של הפתעה, אני לא הייתי מסרב לאחת כזאת חחח :)

perrinat

New member
העולם מלא ניסים ונפלאות../images/Emo77.gif../images/Emo103.gif

חחח... איזה מגניב ואיזה כיף לילדה

פושיק

New member
איזה חמודה שהיא באה ככה../images/Emo9.gif

אבל בטח זב רק בגלל שהיא מכירה את המשפחה כי לא נראה לי שיש לה זמן ללכת ככה לכל בת מצווה שמזמינים אותה.....

איזה מאמי!!!

אולי היא מכירה אבל ברור לכולכם שהיא עדיין מאמי!!! אמן זה היה קורה לי! טוב עדיין יש לי יטום הולדת 15.... עוד חודש וחצי...

jt fan

New member
אוי,איזה מאמי...

אוחחחח אני רק מתארת לעצמי בת מצווה עם רוני!!! איזה פנאן,פשוט כיףףףף מה והיא לא שרה כלום?? חבל
טוב העיקר שהיא כיבדה בנוכחותה את האירוע

m a s t i k

New member
מממ...

היא לא בדיוק הכירה את המשפחה אבל מי שהביא אותה הכיר את המשפחה והוא ידיד מאוד טוב שלה. הכי מצחיק היה שהוא זה שהביא לה את המתנה. וכל הילדות היו ממש בהלם, הם החזיקו כזה את הראש ועוד שניה התחילו לבכות. ורוני כזה חיבקה את כולם. :] והכל היה התנדבותי, למי שהיה צל של ספק~!

למעלה