טוב אז ככה חברים

miha

New member
טוב אז ככה חברים

אם הייתם גרים בארה'ב....והיה לכם 900 לנייד, מה הייתם קונים ואיפה ?? זה הבעייה שלי , אין לי מושג, מה לקנות. ככל שאני מנסה וקורא דעות של אנשים על מחשבים שונים אני רק מתבלבל יותר. אז הפעם אני רוצה לקרוא את הדעות של המוח הישראלי שהוא הרבה יותר טוב מהאמריקאקי. תודההההההההההההה

Ixion

New member
כדאי לקנות מחשב כלשהו של DELL

וכדאי מאוד להשתמש בקופונים שלהם. יש מעקב נחמד על הקופונים שלהם כאן: http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=2591 (למשל ממש בימים האלה יש הנחה של 650$ על חלק מדגמי inspiron). תהנה..

miha

New member
באמת ???

אני קראתי שיש להם הרבה בעיות והשרות לקוחות ממש גרוע.... לא לשכוח שהשרות שלהם הוא בהודו.

senseBOP

New member
True on both accounts

אני ממליץ לך ללכת על Acer TravelMate, או על משהו של ASUS. הניידים עם AMD הרבה יותר חזקים מכל פנטיום שקיים היום בשוק. Dell זו לא חברה "איכותית". הם מייצרים זול, ולהמונים. אם יש לך $900 לשרוף אז לפחות תשרוף על משהו טוב.

Ixion

New member
אתה לא קצת מגזים?

לDELL לא רק יש מחשבים איכותיים, אלא בדומה לIBM יש להם גם לקוחות נאמנים, וזאת בגלל שהמחשבים אמינים וטובים (גם במחירים). ובניידים, AMD לא משתווה לפנטיום M. פשוט לא.

senseBOP

New member
לא, אני לא מגזים.

הסטנדרטים של ארה"ב והסטדנרטים של ישראל זה שני דברים שונים לגמרי. המחשבים שך Dell תמיד היו, ותמיד יהיו, זבל. אני לא מדבר על הרכיבים. הרכיבים הם אותם רכיבים אצת כולם. כבר אמרתי את זה כל כך פעמים, אבל אני אגיד שוב: Dell מייצרת מחשבים הכי זול שהם יכולים. הם חוסכים הון באיכות החומרים, ולכן הם יכולים להרשות לעצמם לתת 600 דולר הנחה על דגמים חדשים. לקוחות נאמנים ושירות טוב זה שני דברים שונים. שירות משתנה מארץ לארץ, ואם היית משייט קצת בפורומים של ארה"ב, או מדבר עם אמריקאים, היית מבין שהשירות שלהם חרא, ואיכות החומרים שלהם גם חרא. הניידים שלהם הם בהחלט שיפור באיכות על הנייחים, אבל עדיין, הם לא קרובים אפילו לאיכות של HP, שלא לדבר על איכות ברמה של IBM. לגבי ה-AMD... למעט אולי (
) הסונומה, AMD יותר טוב מכל מעבד נייד אחר. ולסיכום, לא, לא נראה לי שאני מגזים בכלל.

Ixion

New member
טוב אני מניח שאני פשוט אחלוק עליך

בעניין הזה. אני דווקא כן משוטט גם בפורומים של ארה"ב, ומפתיע אותי לדעת את הדעה הקיצונית שלך כלפי DELL. האיכות של HP, אגב, ניתנת לערעור. עם מספר הבעיות שיש להם בחומרה (אחוזי החומרה הפגומה בעת הגעת המכשיר) אני מתפלא שהם במקום השלישי. AMD אמנם הוציאו מספר מעבדים מוצלחים (בעיקר בעצם המחיר שלהם שנותן תמורה טובה לביצועים, אם זה נשמע לך דומה לDELL) למחשבים נייחים, אבל בניידים הם פשוט לא מתקרבים לרמה של פנטיום M. הרעיון הוא לא לאבד ביצועים על חשבון צריכת החשמל, ובהשוואת מעבדים ניידים, AMD פשוט לא טובים. טוב, מה אני אגיד לך...
נסכים על אי ההסכמה.

Ixion

New member
אני לא שמעתי שום בעית שרות אצל DELL

ובמיוחד לא בארה"ב. וזה שהשרות לקוחות בהודו לא מוריד מערך החברה..

miha

New member
אני קראתי באתר

www.notebookreview.com הרבה דברים על DELL כמובן הרבה אנשים אומרים דברים טובים אבל כולם אומרים שהשרות לא טוב... הסיבה שאני יצטרך שרות תהיה אם משהו לא טוב במחשב.. ואם השרות לא טוב זא זו בעייה..... הייתי שולח לינק אבל אני גולש מ AMD ישן מאוד 365MHZ עם 64 MB זיכרון (-: אני שמעתי דווקא הרבה דברים טובים על AMD. דרך הגב לפני 4 ימים קניתי את ה ACER TRAVELMATE 4010 והוא נתקע לי פעמיים באותו יום שהייתי בשיחת וידאו עם המשפחה בארץ זה הספיק להצבן אותי מהר, והחזרתי אותו לחנות....חוץ מזה, זה היה מחשב מאוד מהיר ונחמד ממה שראיתי "בכל" ה 10 שעות שהיה לי אותו.

למעלה