טוב אז ככה...זה אני---

נדב 42

New member
היי אנשים אני חדש פה!

ורק עכשיו התחלתי לקרוא את עולם הדיסק ואני ממש אוהב אותו!!! אז יאללה לילה טוב!!!

נדב 42

New member
:) איזה שאלון שרוט!!

חחחח וברור שאני רוצה להיות לוויתן!!! (אני באמת אמור לכתוב את התשובות שלי?)

בוקר טוב!

וכנוהל המשפט הקלסאי: כדי להתקבל לפורום בעל הקלאסה שלנו אתה צריך לעשות מבחני קבלה (מוהאהאהאהאהאהאהא!!!) בלי לחץ, בזמנך החופשי, גש לכאן. בקרוב גם מילון הפורום ועוד כל מיני שטויות... ובקיצור הנהלת הפורום וחבריו לא אחראים לשום אובדן שפיות שיתרחש כתוצאה ממושכת בפורום. אחרי שהבהרנו את את זה אתה מוזמן להצטרף! הב א גרייט טיים!!! כמה מלבב, אתה החדש החדש ביותר, האהא!

מ א ג ר ט

New member
ממממ

כן, אתה באמת אמור לעשות את זה אני ממליצה לך לא לפתוח הודעה חדשבה על כל דבר שאתה מנסה להגיד. תמצא דרך לנצל"ש, אם זה לא נושא חדש.

הפחדנו עוד אחד?

חברה צריך להיות יותר סימפטים עוד מעט לא ירצו להצטרף לפורום. תתחילו עם ה בונזאייייייייייייייייייייייייייייייייי וכו' רק אחרי שאנחנו נכנסים לרשימת הפורומים שלהם... and then there is no return MUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAGHGHUGHGOUGH COUGH COUGH

TheBursar

New member
אהמ...

בווווווווונננננננננזזזזזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TheBursar

New member
ברוך הבא

ומה אתה עושה ער בשעה 3:43?! רק לי מותר להיות משוגע לכתוב בשעות כאלה הודעות בפורום!

Spirite

New member
ברוך הבא

אממ, אל תיבהל אם אתה רואה איזה הודעה מוזרה, יש לנו כמה משוגעים פה. משוגעים רולזזזזזזזזז!!!!!111אחדאחדאחד....

מ א ג ר ט

New member
הייייייי

ברוך הבא, תהנה ותרגיש בבית. תענה על השאלון.... זה נחמד. החדש הבא יקבל את ההודעה החדשה, כן?

נדב 42

New member
טוב אז ככה...זה אני---

טוב אז אני לובש שני גרביים לא מאותו סוג כי אחותי לקחה לי את היורקה עם הציור של הלוויתן שנראה כאילו הוא צריך פסיכולוג בדחוף!! את האמת...אני לא אוהב שוקולד!!!...מוזר אבל מה לעשות זה עושה לי הרגשה מגעילה כזאת ולא...לא קראתי את מעשי קסמים הלוואי והיה לי מזגן אני יושב מת מחום אם מאוורר שקנינו באיזה מבצע של שקל תשעים!! ואני גר בשדה יעקב...שבטח רובכם לא יודעים איפה זה!!! אז למי שרוצה אני אסביר אחר כך! ואני דווקא יודע לאן נעלם ספר הבישול...אה שיט זה לא הוא טוב לא משנה

TheBursar

New member
אבל למה אתה פותח הודעה חדשה?

מה בנוגע לדמויות? מה איתן? לא עשית את הבדיקה שם!?

מזל טוב!

זכית בשוקו חצילים מטעם החברה לשימור הבוץ הרדיואקטיבי בישראל!

מה ה מצב

New member
לא קראת את האותיות הקטנות...

כתוב שרק אם השאלה לשאלה אם יש לך מזגן היא כן אז אתה צריך לומר איפה אתה גר... אבל אין לך מזגן (אני משתתפת בצערך). בכל אופן אני יודעת איפה זה שדה יעקב ואני אפילו מכירה משם אנשים. זה יישוב ממש יפה... ולא נורא שלא קראת את מעשי קסמים כל החיים לפניך כדי לעשות את זה...

ויימס

New member
ברוך הבא!

הייתי אומרת "בונזאי! בונזאי! בונזאאאאאאאאאאייייי!!!!" בעודי קופצת מעלה-מטה בכסא שלי, אבל מישהו לקח לי את זה.

TheBursar

New member
V for VICTORY!!!!

ורק להוסיף: בווווווווווננננננננננזזזזזזזאאאאאאאאאאאאאייייייייייייייייי!! ועוד ! בשביל רחל

למעלה