טוב אז ככה אנשים.....

YusuF The God

New member
טוב אז ככה אנשים.....

אני באמת חושב שצריך לארגן איזה מפגש קפואריסטים אפילו סתם בשביל להתאמן בכיף איפשהו . לי אין בעיות עם המקום איפה שתארגנו את זה כי יש אוטו אבל אני מוכן לנסוע עד איזור תל אביב. בכל מקרה מי שלדעתו הדבר נראה לו אז שידבר.

Ze Colmeia

New member
../images/Emo45.gif

אני בעד ת"א, ושוב מציע את הפארק ליד תחנה מרכזית צפון
יש שם גם אוטובוסוים לכולם וגם תחנת רכבת....

BiAAcH

New member
יאללה...

לי מתאים כמעט כל יום חוץ מחמישי (אני מסיים ב-6), ובמילא אני צריך להגיע לת"א בקרוב... מה אתם אומרים על יום שני הבא?? זה יוצא ה-1.12...

TIS

New member
לי לא טוב ת"א

רחוק לי מדי, וכסף אין...
אז כל עוד המפגש לא עובר צפונה - נראה שאני לא בא...

Bantus

New member
איפה אתה רוצה שזה יהיה , חיפה??

אף על פי שגם לי חיפה זה ממש מתאים... גם אני מהצפון...

TIS

New member
אני רוצה שזה יהיה

בחיפה מתאים לי ממש. יום שישי בחיפה. אבל בגלל שלא לכולם זה מתאים אני לא מצפה שזה יהיה בחיפה... פשוט אם לא הייתי אומר כלום אולי היה נוצר מצב שאף אחד לא מגיב ולא יודעים למי זה טוב ולמי זה לא... אז אני אומר. מקסימום אני לא אבוא... לא נורא...
(מאוד נורא! לא התאמנתי מהחופש הגדול...)

Bantus

New member
לא להצתאמן מהחופש הגדול זה מאוד רע!

טוב יש במה שאתה אומר משהו על זה שאנשים לא היו מגיבים... אבל סתם באתי בשאלה של איפה מתאים לך.. גם לי מתאים חיפה, נראה מה עם כולם...

Bantus

New member
חבר'ה, באיזה יום הכי נוח לכם../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עדיף יום שישי ככה...או יום חמישי... באמצע השבוע פחות מתאים לי.. תכתבו בהמשך להודעה הזאת על ימים שהכי מתאים לכם

TIS

New member
שישי הכי טוב כמעט לכולם

אלה שבבית ספר לא כ"כ לומדים... ויש אוטובוסים והכל...

Bantus

New member
אבל לא ביום שישי ש

הוא היום שראשון לחופש, ביום חמישי (יום לפני) אני חוזרת מאוחר מטיול שנתי של 5 ימים.... פליייייייייייייייזז לא ביום שישי שדיברתי עליו...

Bantus

New member
חנוכה- זמן באסט.... ומורן-

אם בא לך אפשר לסדר לנסוע ביחד...אתה יודע...אנחנו גרים יחסית קרוב.... איך שבא לך... תודיע לי..

למעלה