טוב, אז יש לי סיפור

טוב, אז יש לי סיפור

נפרדתי מחבר שלי לפני בערך כחודש,חייתי אצלו באותה תקופה. לאחר שיחה בערב, כשניסיתי לדבר על מה שלא עובד לי במערכת יחסים, הוא מאוד נלחץ מזה ואמר שאני יכולה ללכת אם אני רוצה, ושאף אחד לא מחזיק אותי. וכשניסיתי לדבר איתו עוד הוא התעלם, או שיחק אותה נעלב. לא דיברנו ממש לעומק על הדברים. הוא התחיל להאשים אותי, וזה נהיה ברור יותר ויותר שאין לי למה לחזור לשם. נשארתי לישון, כי לא ראיתי סיבה 'לברוח' רק בגלל שהיתה שיחה לא טובה, ותכננתי ליסוע הביתה למחרת, או בסוף השבוע, לחשוב. בבוקר קימנו יחסי מין, ובניגוד לרצוני, הוא גמר בפנים. בכל הפעמים ששכבנו לפני זה, הוא תמיד גמר בחוץ כי זו היתה בקשתי. ההצדקה שלו למעשה היתה שהוא רצה להכאיב לי, באופן שהכאבתי לו עם ההחלטה שלא לחזור לגור איתו (אחרי שכל הכרותינו ואורך מערכת היחסים שלנו היתה כחודש וחצי!!!) ולכן הרגיש שזה בסדר להיות מנאייק אלי בצורה הזו. בעצם - הסיכוי שאכנס להריון נראה דרך העניים שלו כך- אם זה אמור לקרות זה יקרה, ואם זה לא אמור להיות - זה לא יקרה ממילא. הוא אפילו התנגד שאקח פוסטינור בטענה שזו לא דרך התמודדות! בבוקר שאח"כ עזבתי, ולא חזרתי אליו. הוא המשיך להטריד אותי בטלפונים שבהם האשים אותי שלא השקעתי ביחסים וש א-נ-י ניצלתי אותו. היה לי ברור שאין טעם לנסות להסביר לו, כי הוא פשוט לא רוצה להקשיב, אך למרות זאת ניסיתי כמה פעמים, והרגשתי מאוד רע אח"כ. בסופו של דבר - קרה לכן מקרה דומה? סמכתי עליו, והוא התגלה כמאניייק. וקרה לכן שנפרדתן מבחור ואז נכנסתן להריון ממנו? מה עשיתן? האם זה מעשה פלילי באיזשהו אופן - כי אני לא התנגדתי לקיום יחסי המין, רק בעצם לאקט של הכנסה להריון. שעד אז הוא כיבד. אני מרגישה מאוד מגעיל עם כל הסיפור, אשמח לשמוע סיפורים דומים או עצות... (ותודה שקראתן)

אני יכולה להבטיח לך

שזה לא קרה לאף אחת כאן כי אצלנו אי אפשר להכנס להריון... אנחנו לא שוכבות עם חבר שלנו..... כי בעצם אין לנו חבר..... אולי חברה.. אבל מאוד כאב לקרוא את ההודעה שלך.... אין לי כ''כ עיצות לתת לך רק ממליצה בחום על בדיקת הריון כמה שיותר מהר עדיף לא לדחות את זה... גם אם את כמעט בטוחה שהוא לא הכניס אותך להריון עדיף תמיד להיות בטוחה ב10000% שיהיה בהצלחה ותהיי חזקה... לילה טוב...

למעלה