טוב- אז זה רשמי

Phoebs

New member
טוב- אז זה רשמי

יש לי חבר איטלקי! מאריו שמו :) והוא איטלקי שגר בקנדה כל החיים אבל שני ההורים שלו איטלקים. הוא ממש מקסים וחמוד ונחמד ומתחשב, ומפנק! כבר הביא לי את הפליישטיישן שלו כדי שאני אוכל לראות סרטים בדיוידי וגם אמר שיש לו חולצה לתת לי של U2 :) והוא הולך להכין לי אוכל ולקחת אותי למסעדה איטלקית בקרוב. אני אפגוש את ההורים שלו או מחר או מחרתיים והוא ייפגוש את ההורים שלי עוד 4-5 ימים כי הם מגיעים לביקור!!! כמובן שכל הבית (כמעט) נקי ומצוחצח! יש לו שני אחים אחד מהנדס ואחד רופא (קרדיולוג) והוא עוסק בעיצוב- לא יודעת איך להסביר- הכל מבניינים עד לבגדים. זהו בינתיים...:) נראה מה יהיה בהמשך ואי אלו בעיות יצוצו...בינתיים יותר מדי טוב לנו :) טוב מספיק אני זזה

GalGula

New member
אחלה ../images/Emo13.gif בהצלחה

אבל אתם רק בהתחלה... תני לזה זמן... לי אישית נורא קשה להגדיר מישהו כחבר שלי (כלומר בן-זוגי) - זה לוקח המוווון זמן עד שאני מרשה זאת לעצמי.

Phoebs

New member
חבל"ז

נכון..היה לי גם מוזר אבל מה ההבדל? אני מכירה הרבה אנשים שיצאו פעם עם מישהו והוא נהייה חבר שלהן. וחבר לא חייב להיות משהו רחוק טווח...יש אנשים שהיה להם חבר גם לחודש. אני זורמת עם זה ונראה מה יהיה. אהבה עדיין אין אבל אני נהנית בחברתו ומקבל ה מ ו ן תשומת לב-אז למה לא? :) וגם גרמתי לאקס לקנא קצת- מה טוב יותר....סתאאאאאם ;) היום מאריו בא אליי ב-11 בבוקר ונשאר עד 11 בלילה וניקה לי את הבית! ואפילו עשה כלים- מקסים :) מחר אני פוגשת את ההורים שלו...

למעלה