טוב אז זה קצת

adidas88

New member
טוב אז זה קצת ../images/Emo32.gif

מוכר לחלק-לחלק אולי לא... לדעתי זה ממש חשוב. עצוב מאוד

Krishi

New member
עוד פעם המפלצת הזאת...

כפרה עליה..היא מתחילה להיראות חמודה יותר ויותר כל פעם שמישהו מראה לי את זה.. דרך אגב.. הנהג שנכנס בה היה בן 18 ולא 17... אני בספק אם הוא שתה רק 3 פחיות של בירה.. חח.. הכי מצחיק שהוא קיבל רק 7 שנות מעצר וקנס של 20 אלף דולר וזה אחרי שהוא גם הרג 2 מחבריה של הז'קלין הזאת שהיו איתה באוטו.. אם למישהו יש רצון לראות אותה גם זזה ולא רק בתמונות.. כנסו

Krishi

New member
נו...

זה מצחיק בצורה צינית כי זה רק 7 שנים ולא יותר.. העולם מצחיק אז צוחקים

adidas88

New member
and....

if you got the spirit-ye man......you have got to keep that spirit- ye man ....and if you got the מצב רוח ye man.... אז תעשו את זה ב-----וואי יותר מידי שירי מורל
(ואם יש שגיאות כתיב באנגלית אז סורי אני לא מהדוברי
)

מזל שכתבת

את השם שלה.. אם לא היית כותב את זה היו הולכים לי עוד שני לילות ללא שינה..

MrJacKasS

New member
בונה

את צריכה להזהיר אנשים שהתמונות מזעזעות וזה לא לבעלי לב חלש אני אמנם מכיר את זה וזה לא מזיז לי אבל יש כאלה שמזדעזעים מתמונות כאלה

gold ayelet

New member
הראו לנו את זה פעם בבי"הס

היה איזה משהו בקשר לתאונות דרכים

לעזעזל

עד ששכחתי מזה פתאום באת לי עם זה, התמונה הזאת עשתה לי צמרמורת...זה מוכר לי ממזמן.

danihashamen

New member
כוסעמק אני מפחד להסתכל

לפי התגובות שלכם, זה צריך להיות משהו מגעיל \ מפחיד ..

adidas88

New member
../images/Emo207.gif עצמי

ישנם בתי ספר שבכתה יא/ יב לוקחים את התלמידים שלהם לבית לוינשטיין... כדי לראות את האנשים שם כביכול ולדעת למה תאונות דרכים יכולות לגרום... מה דעתכם? נראה לכם מוסרי? המטרה מקדשת את האמצעים? (נכון שזה דיון שלא כ"כ קשור לפורום אבל בכל זאת)

m G m

New member
אי אפשר להגיד שזה לא מרתיע

ברור שזה מרתיע ובאיזה שהוא מקום מזעזע מאוד ומעורר הרבה מחשבות, אבל כיום לאחר שנתיים אני לא ממש זוכרת או מתייחסת לזה. טבעם של דברים להישכח...

ChilD SouL

New member
אהמ...

האמת שפעם פתחתי על כך שרשור, אם זה מעניין אותך - חפשי.
בתור אחת שהייתה שם אני חושבת שזה ממש השאיר אותי בטראומה לכמה ימים. באותו יום פשוט ישבתי שם בהרצאות ואמרתי לעצמי "לא רוצה רישיון, קחו אותו ממני, אני רוצה לגזור אותו ולא לנהוג יותר לעולם". כמובן שזה עבר אחרי כמה זמן. לא שכחתי מה שראיתי ושמעתי שם... אבל זה לא כ-זה מועיל בשורה תחתונה.

למעלה