טוב.... אז זה הגיע...

mars4

New member
טוב.... אז זה הגיע...

כאילו שלא ידענו שזה יגיע... שיחת הטלפון הבלתי נמנעת .. השביזות ניכרה בקול תו בקולו. נשמע עייף, מותש וחלוש. סיפר שחתמו על נשק ועל קיטבג ב ושכל היום תיזזו אותם בלי הפסקה, שהוא עייף ומרגיש לא טוב. נו, הטירונות (שלנו...) התחילה! בשעה טובה!

paulika

New member
זה רק מתחיל, השביזות.

אנחנו גמרנו טירונות ביום שישי האחרון. תאמין לי זה אנחנו ולא רק הוא. עם הזמן הוא יתרגל, יקטר בהפסקות יותר גדולות, יהיה גם מרוצה לפעמים ואתם, כמו ברולוקוסטר ריגשי, תעלו ותרדו איתו וזה יגמר וכמו שבני אמר "זו היתה התקופה הכי קשה שלי וגם הכי מהנה" ויהיה לו מה לםפר לחברה.. אז תחזיק מעמד

סמדר בנ

New member
פאוליקה - מזל טוב

לכם וגם לבן. עוד שלב בדרך ל-
לבת ויתרו ביום ששי על שעות ביציאה, לכן כנראה לא נפגשו בבית החייל
טוב, יהיו כנראה עוד הזדמנויות.... שביזות היא חלק מהתהליך. בטירונות מכניסים אותם ללחץ (מלאכותי), כדי להכניס אותם למסגרת. מתרגלים לזה די מהר. גם לנשק מתרגלים עד שהוא הופך להיות חלק ממך. הבת, שהחזירה את הנשק, אמרה שכל היום היא מסתובבת בתחושה ששכחה את הנשק באיזשו מקום, ועוד מעט יעלו אותה למשפט... מרס, נקווה שהמשבר של הבן הוא זמני בלבד

paulika

New member
תודה סמדר,../images/Emo23.gif

השבוע הם בכלל לא יצאו. אולי ביום שישי הקרוב וכמו שאני מכירה אותו, בטח יקבל שעות
אז יהיו עוד הזדמנויות...

בשעה טובה,ושיגמר מהר

התזזת הצבאית הזאת,יכולה להפיל מהרגליים. הוא יתרגל אט אט,וגם מצב הרוח יחזור, כאמור שיהיה בשעה טובה,ובהצלחה.

אימשל2

New member
בשיחה הבאה הוא ישמע אחרת

זה יהיה כך בשלש (ארבע?!) השנים הבאות. בשיחה הבאה, אתה תשאל קצת בחרדה מה שלומו והוא לא יזכור בכלל שבשיחה הקודמת הוא נשמע שבוז. רולרקוסט רגשי, מושג שאושיקו טבע לראשונה, הוא אכן הביטוי המתאים. עוד מעט קט הוא יתאפס על עצמו והמוטיבציה שיש לו תנצח. ברוך הבא ללונה פארק.

mars4

New member
אתם ענקיים... כנראה אנחנו עדיין

בתולים בנושא הזה. אתמול, השיחה של שילשום כאילו לא התקיימה. הכל סבבה , הכל בסדר, ירינו בנשק היה כייף וזהו... אני חייב לנתק... ביי. תודה על העידוד! קרוסלה רגשית... עוד שנתיים 11 חודש ושבוע יה מנייק!!

אימשל2

New member
שכחת את הקבע כקצין ../images/Emo8.gif

אבל אז, הוא כבר יהיה עם פוזה של מפקד. ברגע שהם הופכים למפקדים הם יורדים מרכבת ההרים. המסע הרבה יותר שטוח. הם פשוט כמעט שלא מתקשרים...

למעלה