טוב אז הינה

soulbird

New member
טוב אז הינה

הייתי בשיחת סיכום שאחרי איבחון ליקויי למידה. האמת לא ממש חידשו לי הרבה. אמרו לי ש א) יש לי קשיים בתפיסת מרחב ( דה! טוב נו גיוגראפיה זה לא התחום שלי למזלי ) 2 למידה סידורית הממ טוב הלכו לי הלומודי היסטוריה כמה חבל יש סימנים להפרעות קשב ויעצו לי לעשות מבחן טובה אממ בתחום הלימודים זה נותן לי זכות לעריכת זמן במיבחנים ואולי מבחנים בעל פה. טוב לא ממש חידש לי הרבה אבל לפחות זה עכשיו ראשמי יום טוב אני

soulbird

New member
טוב ...

אני רוצה להקפיץ את זה מעלה שיהיה לכם לילה טוב

אווהווווו שלום יקירתי

נו, כמו שאנחנו רואים יש התקדמות, ושלחו אותך כבר לנוירולוג...אני אישית מחכה שתגמרי את כל התהליך - כדי לשמוע אותך אומרת - "אפרת, צדקת..." (מה לעשות יש בי חלק פולני...
) אפרת

soulbird

New member
אפרת שלום רב

בוקר אור לא שלחו אותי לנירולוג אלה נתנו המלצה למבחן טובה . אני לא יודעת אם אעשה אותו.

soulbird

New member
אני לא יודעת אם אני אמשיך את כל

הפרוצדורה . מבחינת הלימודים(שבישביל זה התחלתי את כל העסק הזה) האיבחון שעשיתי מספיק . אקבל את ההקלות . לא יודעת אם יש טעם להמשיך. ב) דיברתי עם ההומיופטית שמטפלת בי ושאלתי אותה על ריטלין היא ממש לא המליצה והייתה מאוד נגד.! אז זהו כנראה

עם כל הכבוד להומאופטית שלך

ברור שהיא לא תמליץ על ריטאלין, זה יגזול לה מהפרנסה, כי פתאום יהיה לך פתרון אמיתי ולא תצטרכי אותה יותר. בהזדמנות זו אני חייבת להגיד לך - את לא רוצה לעזור לעצמך - לא צריך. בעיה שלך. פעם חשבתי שאת לוחמת, היום אני מבינה שלא, ואני וחברי הפורום לא יכולים לעזור למי שלא רוצה לעזור לעצמו. אז תמשיכי להתמודד עם הקשיים, רק לפני שתקטרי פעם הבאה - אולי כדאי שתזכרי שמי שחסם אותך זו את בעצמך. שיהיה לך המון בהצלחה. אפרת

soulbird

New member
ההומיופטית שלי

היא גם רופאת ילדים. אני עוד לא החלטתי מה אני עושה. הייתי רוצה לקרוא חומר ולהתיעץ עם אנשים שמבינים יותר ממני בנושא ואז אחליט. בעצם שהייתי קטנה בכיתה ג´ אימי אמרה שנתנו לי טיפות מלריל או מלרין לא ממש יודעת מה זה .

למעלה