טוב, אז היי וזה?

ווינגז

New member
טוב, אז היי וזה?

קפצתי להגיד שלום, אולי אפילו אשאר. יעל [המקורית
], 18 וקצת. יו, רז וגל!

Elsewhere

New member
המקורית../images/Emo99.gif.

חכי חכי, כל היעליות יגיעו לכאן בסוף!

ווינגז

New member
את, את...../images/Emo99.gif

רז וגל - אתם לא באמת רוצים שכל היעליות יגיעו לפה. אגב, אם כבר, אני רוצה שאתם תגיעו לאנטומיה.
[
]

Alon316

New member
גם כן מצטרף חדש../images/Emo13.gif

עד לפני שבוע לא הכרתי את המוזיקה שלה
לפני שבוע השמיעו לי את הדיסק Soviet Kitsch. בהתחלה לא חשבתי שאתחבר ממש למוזיקה, אבל כשהשיר הראשון הוא ode to divorce, אי אפשר להישאר אדיש
זה פשוט הזיז בי משהו וממש ריגש. מאז די התמכרתי לדיסק ולקול שלה והנה אני כאן
אז שיהיה לכולם ערב טוב וחג שמח, אני כאן כדי להישאר

Alon316

New member
יאפ../images/Emo13.gif

ללא ספק מדובר במוזיקה מוזרה, אבל מוזרה במובן הטוב של המילה, או יותר נכון לומר מוזרה שגורמת להרגיש טוב
אהבתי מאוד את השילוב של הקצב של הפסנתר והקצב האישי שלה והרעיון שהיא אחראית לשניהם ושולטת בהם בו זמנית. בתור פסנתרן לשעבר (4 שנים, ואחרי שניגנתי גם בכינור, כרגע אני מנגן בגיטרה אקובטית וחשמלית), אני מאוד מעריך כישרון שכזה
תודה אגב על קבלת הפנים
יצא נחמד 22:22

Alnilam

New member
לא יודע אם אתה יודע,

אבל 22:22 הוא משמעותי יותר בפורום הזה, כי האלבום הראשון של רג'ינה ספקטור [לא מוכר ולא ניתן להשיג אותו. מלבד בלונדון, מסתבר] - עונה לשם 11:11. [וכן, זה של רג'ינה, אז הוא עונה לשם שלו. >>] Alnilam

Alexander weiss

New member
מזל"ט =]

Soviet Kitsch זה דיסק מעולה [כמו כל שאר הדיסקים שלה.]. אי אפשר להשאר אדיש לא רק בגלל Ode to Divorce , אלא בגלל שזה דיסק שמאגד קובץ של שירים כלכך מדהימים וכלכך שונים , שפשוט וואו אחד גדול. כל שיר שלא תשים שם ישאיר אותך עם פה פתוח לתקופה לא קצרה. אני עמרי , By the way , ואני מקווה שתהנה פה =] [[email protected]]

Alon316

New member
צודק ללא ספק../images/Emo13.gif

גם האחרון שלה די טוב. Samson פשוט מעולה

למעלה