טוב, אז היומולדת שלי מאחוריי...

Another Girl

New member
טוב, אז היומולדת שלי מאחוריי...

והגיעה העת לחלוק במתנות הרלוונטיות שקיבלתי מכמה אנשים יקרים, שכבר הבינו שמתנות דפש ישמח אותי במיוחד השנה.
נתחיל במתנה ממנהלת הפורום היקרה - שהעניקה לי את ה-DVD של Devotional. לחלוטין מה שרציתי. כפרעליה.

Another Girl

New member
נמשיך במתנה השנייה (והאחרונה ../images/Emo3.gif)

שהכין ונתן לי אחי החמוד, שלא הרבה שאחרי שאני נכנסתי לעניין דפש נכנס אליו גם הוא וכך נותר מצב בו אנחנו אשכרה חולקים טעם מוזיקלי משותף.
טוב, לעניין: אחי נתן לי מארז של שני דיסקים, כאשר גם הדיסקים וגם העטיפה הם תוצרת עצמית. הראשון הוא של "101" (שימו לב בתמונה להקדשה המרגשת...
)

Another Girl

New member
והחלק השני שלה

מה שאחי עשה הוא ליצור אוסף "אולטימטיבי" משלו לדפש מכל הזמנים. את האוסף הוא (ואני סייעתי בבחירת השירים ובעיצוב העטיפה) חילק לשלושה חלקים - שנות השמונים, שנות התשעים ושנות האלפיים, עם השירים הטובים ביותר מכל תקופה. בתמונה - צילום הצד השני של המארז.

Another Girl

New member
ובגלל שלא רואים בצילום את רשימת השירים

הנה קובץ העטיפה עצמו, לשימושכם והנאתכם. אני מרוצה מההרכב (ובכלל, מהתוצאה הסופית
) . ואתם?

piegirl1

New member
וואו! איזו השקעה!

זו מתנה מקסימה, אהבתי את העטיפה ואת בחירת השירים (שלא תחשבי שלא ראינו שpeace השתרבב לשם..
, האמת היא שחסר לי ghost שאני אוהבת). גם המתנה מהמנהלת היא מוצלחת! אחלה יומולדת!

Doriiin

New member
איזה כייף ! ../images/Emo13.gif

תתחדשי על הכל !! בדיוק היום ראיתי בפעם המי יודע כמה את Devotional ואני עדיין מהלכת בבית עם חיוך ענק.. אחיך פשוט משקיען ! סאחטן ! בחירת שירים מעולה.. ועטיפה משגעת

תודה רבה לכם!

תמיד כיף לראות פידבקים חיוביים אחרי השקעה... ואי אפשר שלא להשקיע באחותי האהובה P:

Doriiin

New member
גם באחים חורגים/חדשים/שבזה הרגע הצטרפו

למשפחה אתה משקיע? כי היום הולדת שלי עוד כמה חודשים ויהיה לך מספיק זמן להתארגן...

westend girl

New member
תתחדשי ../images/Emo24.gif

you make me proud. איך קילקלתי אותך, את כבר יותר מקולקלת ממני...

למעלה