טוב אז גם אני פה...

טוב אז גם אני פה...

נכנסת כמעט כל יום אבל רוב הזמן לא מרגישה צורך לכתוב או להגיב.

בכל זאת היום יש לי מחשבה שרוצה לחלוק כאן, פשוט כי מחוץ לפורום הזה אין לי כ"כ עם מי.

התבוננתי בשני הבנים שלי, נושקי בן ה-6.5 וטלהצ'וק בן הכמעט חודשיים, באינטראקציה אחד עם השני (חיוכים, ליטופים וקוצ'י מוצ'י) ופתאום הרגשתי שם גם את שרה, זו שכביכול איננה אבל בעצם כאן.
הבנתי שהיא נמצאת באהבה הגדולה שיש ביניהם, האהבה של נושקי לאחיו הקטן. כי אם שרה לא היתה, האהבה הזאת היתה נראית אחרת - לא יודעת איך אבל אחרת. פחות עמוקה אני חושבת.
ואז הבנתי שהיא נמצאת גם ביני ובין בעלי, כי האהבה שלנו והתקשורת שבינינו והרבה הרבה רגשות מורכבים ודקים שיש בינינו היו נראים אחרת לגמרי - שוב, פחות עמוקים - לולא היא היתה. וכמובן, היא שזורה עמוק בתוך ההורות שלנו.
אבל הכי חזק אני מרגישה אותה בקשר שבין הבנים.
בקיצור, היא בעצם כאן כל הזמן.

טליה 80

New member
מאוד חזק

הרגש הזה,צמררת אותי
היא תמיד תהיה הצל שילווה את הילדים שלך
כששואלים אותי כמה ילדים יש לי אני כל הזמן מתבלבלת ואומרת שיש לי 3

mamajoni

New member
טליה, יקירתי

את תמיד יכולה לענות שזאת הבת השלישית שלך, בלי להתבלבל.
לדוגמה הבת שלי מגיל 5,5 הייתה אומרת שיש לה שלושה אחים: אחד בשמיים, אחד בבית ואחד בבטן של אמא
ובאמת ששואלים אותי כמה ילדים יש לי, אני אומרת שלוש ותמיד רוצה לענות ארבע...
אבל שוב הבת הגדולה שלי, תמיד מתקנת אותי ואומרת לא אמא, ומה עם יונתן? אנחנו ארבע!!!
אבל לזה צריך הרבה אומץ וגם זה תלוי למי אומרים, אם מישהו קרוב, אז אני אומרת ארבע ילדים, אם זה מישהו שלא ממש מכירים אז שלוש.

mamajoni

New member
כל כך מבינה אותך, הם תמיד כאן...

אני הרבה פעמים מבינה את זה, שללא חווית האובדן, אני לא הייתי יכולה להיות בן אדם כמו שאני עכשיו. אני רואה במחשבות שלי את התאום של הבת שלי, ואיך החוסר הזה בכל זאת ממלא מקום מיום ליום את הבית. בעצם הוא כאן כל הזמן.

למעלה