טוב אז בגלל שמשעמם

טוב אז בגלל שמשעמם

וקרן מתלוננת שהפורום לא זז ובאה אלינו עם התחנונים שלה תזיזו אותו תזיזו אותו.. אני פותח שירשור סופשבוע
אתם בטח שואלים מה זה
גם אני.. אז עכשיו נשאר למצוא רק רעיון
אהא
יש לי. כל אחד ירשום את הפדיחה הכי גדולה שלו וטענות כמו: "אני לא זוכר".. ו"אין לי".. לא יתקבלו

Dorin555

New member
הפורום באמת לא זז../images/Emo10.gif

ואמממ...לאדעת מה הפאדיחה הכי גדולה, אבל אני אספר 2 פאדיחות
1. הייתי עם חברים בים, ועשינו מלחמת מים..וזרקתי על ידיד שלי בלון מים והוא זז ופגעתי במנקה, התחלתי לברוח משם, הוא היה רטוב לגמריי
2. הייתי במומולדת של חברה שלי, ואז הגיעה ילדה מאחורייה והייתי בטוחה שזאת חברה שלי שטסה לחו"ל, אז רצתי אלייה ופתאום קלטתי שזאת לא היא

Blue Puding

New member
יש לי!!

היה דיבייט באנגלית.....וממש עיצבנו אותי הקבוצה השנייה...אז החלטתי לדפוק להם את הטיעון ופלטתי את המילה פאקינג מול 3 מורות....ו3 כיתות....כולם התפוצצו מצחוק..וחודש שלם קראו לי "הילדה שאמרה פאקינג.." ועדיין לא שכחו לי את זה... אבל זה היה מצחיק..ואני נהניתי מזה...לומר פאקינג..

imri2

New member
פאדיחה

הייתי בקופת חולים ומישהו מאחורי אמר שלום (דיבר בפלאפון כנראה). באותו זמן ראיתי מישהו מולי שהיה איתי בתור לניתוח. אז אמרתי לו שלום,למרות שהוא לא דיבר איתי בכלל.

קרניjack

New member
אנשים תעשו את הפינות שלכם../images/Emo70.gif באמת

רוצים שהפורום יזוז
אז תעשוווו
:) היום ואתמול יש 2 פינות שעוד לא עשו אותן- הפינה של לוטיין טינבואול, והפינה של מירה בשירשור חוקר

mirrra

New member
אבל אבל אבל

נסעתי ואמרתי שאני אשאל כשאני אחזור.
ועכשיו חזרתי..אז... תתחילו להיות במתח!

Edgar Davids

New member
טוב אז שתי פאדיחות שקרו לי באותו

יום. לאדע אם לקרוא להם פאדיחות אבל שיהיה. הייתי ילד קטן בערך 8 משו כזה. נסענו לחרמון המשפחה עכשיו הלכתי עם אבא. פתאום קלטתי אישה שחשבתי שהיא אמא שלי. אני רצתי בלי לחשוב חיבקתי אותה ולא עזבתי. ואז אבא שלי בא לקח אמר לי מה אתה עושה זאת לא אמא.
והיה גם קטע באותו יום הייתה שם מסעדה אז קנו לי פלאפל בפיתה והייתי רעב. אז יש שם ירידה כזאת והיא הייתה מחליקה מהשלג והחזרתי את הפיתה בשתי ידיים פתאום החלקתי ונפלתי על התחת והמשכתי להחזיק את הפיתה בשתי הידיים זה היה מביך אבל העיקר אכלתי!

rockistit666

New member
טוב, גם בגלל שלא כתבתי כאן מזמן

ואני בספק אם אתם יודעים מי אני בכלללל =/ מממ.. לי יש פדיחה מאוד דומה...חחחח... טוב, כמו כל ילדה מטומטמת שעוד לא סגורה מי ההורים שלה (בגיל 5-6 בערך..) היינו באיזה חתונה אבא שלי דיבר עם עוד מישו שהיה ממש ממש דומה לו קיצר דוד שלי בא ואומר לי לכי תביאי חיבוק לאבא, ואני עם כל הביטחון שבעולם רצתי להוא שדומה לאבא שלי
חחח...והכי מצחיק שאבא שלי היה בהלם מממני.. אוייי איזה עצובבב

l AdidAs l

New member
חחח גיל העלה לי זכרונות מהחרמון!

המ..כשהייתי בערך בת 5 הייתי בחרמון עם כל המשפחה.. אני ואחותי עלינו על מזחלת כזאת והתגלשנו מהההההר.. פתאום אנחנו קולטות חצי מטר מאיתנו עומדת אישה, לא הספקנו לבלום, וזה היה כ"ככ מהר!!! נתקענו בה בבוםםם
עוד משו שקרה לי..שזאת לא ממש פאדיחה שלי..זו פאשלה של ההורים שלי
כשהייתי בערך בת 3, היו צריכים לתת לי איזשהי תרופה, ולידה עמד בקבוק של 70% אלכוהול, והבקבוק היה זהה לחלוטין לבקבוק של התרופה, ההורים שלי בטעות נתנו לי את ה-70% אלכוהול!!!!!1111
סיפרו לי שמיד ירקתי את זה
ובמשך יומיים לא הפסקתי להקיא

l AdidAs l

New member
לאדעת מה..מה אני זוכרת הייתי בת

3 סה"כ;[[ קטנטנה ואומללה בעולם האכזר..
NOT

מה שבאמת מעניין זה...

מה עושה בקבוק 70 אחוז אלכוהול בשימוש...במטבח או באחד החדרים.... מעניין.....|הממ|

l AdidAs l

New member
מה נו חיטוי וזה;[[

למרות שתמיד עניין אותי למה אמא מדברת כל הזמן שטויות, ולמה תמיד יש לה עיניים אדומות, ולמה היא נתקעת בכל מיני דברים והולכת כמו ג'וני דפ בשודדי הקאריביים.. המ..חשוד ביותר

DARk lies

New member
משהו קטן כי לא עולה לי לראש כרגע../images/Emo3.gif

זה ממש משהו קטן. זה קרה לפני בערך 3 חודשים ועד היום צוחקים עליי בגלל זה.
היה לנו פעם משחק בצופים[אל תקטלו אותי
] וזה היה משהו מסובך.. כמו תופסת כזאת אבל ממש מסובך[לילדת נזק כמוני הכל מסובךD-:] אז שאלתי את המדריכה איך משחקים, היא הסבירה לי בזמן שכולם שיחקו, וכשהבנתי התחלתי לרוץ הצידה.. הבעיה היא שלא שמתי לב שבצד יש עמוד. אז. בום. כן..
ישבתי על הרצפה ורק צחקתי. ועד היום כשאני הולכת עם החברים משם הם אומרים לי, "היי צ'אקי, תיזהי. עמוד." שואה
אני ילדה טיפשה. תתמודדו עם זה

למעלה