טוב אז אני פה בשל

Moonlight ocean

New member
טוב אז אני פה בשל

נסיבות מאוד מצערות, עכשיו השעה 01:16 ואני חושבת שאני נהיית משוגעת.... תכננתי לעשות ווילד, אבל חיכיתי שאני ממש אהיה קרובה להרדמות ואז אני אפעיל את המודעות שלי ואכנס לזה...מה שקרה הוא שכבר נכנסתי לחלום בלי לשים לב, ובחלום ידעתי שאני חולמת, אבל הכנתי את עצמי למצב חברתי כלשהו שאמור להיות עוד כמה זמן...התעוררתי ממנו ובשניות התחיל הווילד...קולות מזעזים(!!!!!!!!!!!) שמעתי כל הזמן ועקיצות בכל הגוף, פתחתי לשניה את העיניים וראיתי נקודה שחורה שבונה את עצמה למשהו מסויים ואז סגרתי את העניים בחזרה כי לא רציתי להסתכל, וניסיתי להרגיע את עצמי ולהמשיך במודעות...הרגשתי ידיים נוגעות לי בחזה ובבטן וכאילו המיטה היא כמו מיים..עד שזה נהיה באמת חולני וגם ככה הראש התפוצץ לי ..אז איכשהו הפסקתי את זה באמצעות המחשבה שלי, אבל כשנכנסתי לווילד ולהזיות זה היה מאוד קשה לצאת מזה- למה? פעם שעשיתי ווילד זה לא היה ארוך וישר נכנסתי לחלום....כמה זמן ווילד יכול להמשך?? אלון? גיא? מישהו?? אגב- למה מילד לא עובד?! אני לא עושה יותר ווילד! תודה מראש

דנה^^

New member
לא היית צריכה להיבהל מזה

זה סך הכל הדמיון שלך המציא אבל בכל מקרה אני לא יכולה לענות לך על אף שאלה כי לא התנסיתי בזה עדיין, ובפעמים שכן רציתי היו לי בעיות להירדם וזה הרס לי את כל השבוע (שעות 0...) ובחלטתי שאני מנסה רק בסופי שבוע, אז בכל מקרה....

Variety

New member
תגובה

זה מאוד מוזר מה שאת מתארת, גם אני הרגשתי עקיצות - זה ממש נוראי, זה הגיע לרמה שכאילו תוקעים בי מחטים ברגליים ובגוף, אבל כאן החלטתי שאני לומד לסבול את הכאב הזה, ולהמשיך הלאה. ניסיתי כמה שיותר, ואחרי כמה זמן זה נעשה יותר ויותר קל. אני לא יודע אם זה סימן טוב או רע. Variety-

Moonlight ocean

New member
מה הכוונה אתה לא יודע עם זה

טוב או רע? מה קורה אחר כך? ז"א נכנסתי כמה פעמים לחלומות צלולים דרך ווילד וזה היה ממש אחריי שניות, אף פעם זה לא היה כל כך הרבה זמן... אני מתכוונת- הקולות יתחזקו? ההזיות יתחזקו? הדקירות? ואז תופיע הזירה??

למעלה