טוב אז אני חדש

RiCh RaCh

New member
טוב אז אני חדש

טוב אז אני חדש וואו איזה כיף
סתם סתם היפ הופ ישראלי שולט ויש לי איזה רעיון יש איזה מקלט פה (נצרת עילית} של אנשים שאוהבים היפ הופ ומוזיקה שחורה בכלליות (וגם כאלה שלא) אבל זה מקלט כזה עם אווירה וסבבה והרבה חברה טובים אז חשבנו להעמיד ככה במה עם מערכת טובה דיסק עם אינסטרומנטלים ולהפיץ ולקרוא לאנשים לבוא וככה סתם לעשות פריסטייל ולהכניס קצת "פלפל" (בוא נקרא לזה ככה) ככה תחרותיות ושיהיה כיף זה יעבוד?????

RiCh RaCh

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo10.gif../images/Emo3.gif

אני צריך תגובות יא מסטולים

EmGee

New member
אחלה דבר

חבל שאין דבר כזה באיזור שלי, לפחות לא שידוע לי עליו אני לא מכיר כל כך אנשים מנצרת עילית אז אני לא יודע מה הם אוהבים אבל בהצלחה בכל אופן גלעד

G MaN aka Satla

New member
רעיון נחמד

רק חבל שזה בנצרת עלית למרותשיש כמה חבר´ה פה מהאיזור שלך... אז תהנה... רק אל תיסחף ותקים קרו של מאגניבים כמו "אחותך" "סל"ס" וכו´ רק אם זה קרו תל אביבי אז זה אוקי.

double M

New member
היי היי היי.....

בתור מכובד באחותך (אין פיקפוק על היותי מכובד) אני חייב להגן אל אחותך!!! גלר אל תרד אל אחותך כי דמך בראשך! על סל"ס אתה יכול לרדת. סתם קרו של מזנ"שים. למרות שהם לא מגיעים לרמה של כמה מזנ"שים נורדיאנים שיצא לי להכיר...

hermoni

New member
כן כן כן!!!

הזכירו את אחותך בלי שאני העלתי את הנושא!!:) וגלר באמת תירגע צוות אחותך זה לא קרו שמתעסק בשטויות אנחנו מתעסקים בנרגילה:) ומורחי.. רק שתידע שביומולדת של אחותך (בקרוב!!!) על הקבועים והמכובדים מוזמנים תנחס למה אתה לא יודע על זה?:)))

RiCh RaCh

New member
הקטע זה לתת במה

הבעיה שחברים חשהו אמרו שחוץ מאיזה כמה רגילים לא יהיו כאלה שיעלו ומזה אני מפחד כי כל הקטע שאנשים יקבלו חשיפה למה שהם עושים פה בארץ ותאמינו לי עד שסאב לא היה פה בהופעה אנשים לא ידעו מי זה (בהגזמה!) עוד שאלון צניעות איזה ציוד צריך וקחו בחשבון שזה מקלט חמש מטר על שבע או משהו מהסגנון

Warren D

New member
ואללה אחי

במקרה אחי אני מהעיר ומכיר אותך ומה זה הקטע שלא הכירו את סאב תמיד הכירו אותו הוא גדול ואני כבר מחקה ליציאה של הדיסק החדש שלו והרעיון שלך טוב

RiCh RaCh

New member
אופה אופה אופה דני הגדול!!

מה נסגר איתך לא שומעים אותך יותר??? יא אוטו אחי תאמין לי שיש אנשים שלא הכירו אותו פה ועוד פעם קח אותי בהגזמה וזה שהוא גדול וענק ושאתה מחכה (!!!)לא קשור למה שאני אמרתי

למעלה