מכיוון ש-pennylane11 ביקשה, אני פותחת הודעה חדשה. אז היי, קוראים לי מיכל, אני בת 22 ו... אוהבת את הסדרה, במיוחד את העונה הרביעית, שמצאתי שיש בה ריבוי של פרקים טובים (מממ... המבורגר...
מה את מעדיפה, ברוכה הבאה או השבה? ../images/Emo22.gif
אני אלעד, שלא מבין למה את לא רואה בקצב ארה"ב. לחכות לשידורים של yes זה בטח מחרפן, לא? גם אני אוהב את עונה 4, אבל את עונה 1 יותר. את הפרק עם ההמבורגר אני לא מסוגל לראות שוב, אבל זה כבר עניינים שלי ולא אשמת הפרק.
אבל זה לא ישבור אותי פשוט אני והורדות, או אני וצפייה ישירה, לא ממש הולכים טוב ביחד (לא באופן עקרוני ולא באופן טכני). הייתי מאוד שמחה אם יס היו עושים כמעשה "משחקי הכס" ומביאים את שידור הסדרה בצמוד לשידורה בארה"ב, אבל אני מניחה שאי אפשר לקבל הכל בחיים...
זה ממש פורנוגרפיה מה שהולך שם. אם היו לי ילדים בחיים לא הייתי נותן להם לראות את זה (או לקרוא את זה) ואני חושב שבמקום "הו, ג'ורג' מרטין" יותר מתאים "אוי, ג'ורג' מרטין". כמו ב-"אוי, מרטין, סיים את הטרילוגיה (פחחח) הזו כבר, אינעל אחותך!"
ולמרות שאני בת 14 זאת הפעם השנייה שלי. אני קוראת באנגלית הפעם ומכינה את עצמי לריקוד עם דרקונים המעולה שכבר יושב על המדף לי המיטה ומחכה לי. ואני מניחה שכשהספר הבא יצא אני כבר אהיה בגיל שאנשים לא יסתכלו עליי במבט מופתע ויגידו "את קוראת ג'ורג' מרטין? את לא בת תשע?"