טוב, אז... אני חדשה-ישנה :)

MichalEe

New member
טוב, אז... אני חדשה-ישנה :)

מכיוון ש-pennylane11 ביקשה, אני פותחת הודעה חדשה. אז היי, קוראים לי מיכל, אני בת 22 ו... אוהבת את הסדרה, במיוחד את העונה הרביעית, שמצאתי שיש בה ריבוי של פרקים טובים (מממ... המבורגר...
יש עוד, אבל אותו אני זוכרת הכי טוב).

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif איזה כיף שאנשים עושים מה שאני אומרת!

אני לא pennylane11 - אני מעין, בת 13 (14 כמעט!) וגם אני אוהבת את העונה הרביעית מאודמאוד (הו סיום עונה ארבע, בארני תעשה לי דרדס). ברוכה הבאה וזה

elad218

New member
מה את מעדיפה, ברוכה הבאה או השבה? ../images/Emo22.gif

אני אלעד, שלא מבין למה את לא רואה בקצב ארה"ב. לחכות לשידורים של yes זה בטח מחרפן, לא? גם אני אוהב את עונה 4, אבל את עונה 1 יותר. את הפרק עם ההמבורגר אני לא מסוגל לראות שוב, אבל זה כבר עניינים שלי ולא אשמת הפרק.

MichalEe

New member
כן, זה יכול לשגע

אבל זה לא ישבור אותי :) פשוט אני והורדות, או אני וצפייה ישירה, לא ממש הולכים טוב ביחד (לא באופן עקרוני ולא באופן טכני). הייתי מאוד שמחה אם יס היו עושים כמעשה "משחקי הכס" ומביאים את שידור הסדרה בצמוד לשידורה בארה"ב, אבל אני מניחה שאי אפשר לקבל הכל בחיים...

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif טיפ להבא

אם את רואה \ קראת משחקי הכס אז אומרים את זה.
הו, ג'ורג' מרטין.

MichalEe

New member
לא ראיתי

אני רק יודעת שזה שודר ביס שלושה ימים אחרי השידור בארה"ב

elad218

New member
וואלה, קראת את SOIAF?

ועזבי קראת - ראית את הסדרה?
זה ממש פורנוגרפיה מה שהולך שם. אם היו לי ילדים בחיים לא הייתי נותן להם לראות את זה (או לקרוא את זה) ואני חושב שבמקום "הו, ג'ורג' מרטין" יותר מתאים "אוי, ג'ורג' מרטין". כמו ב-"אוי, מרטין, סיים את הטרילוגיה (פחחח) הזו כבר, אינעל אחותך!"

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif קראתי וקוראת

ולמרות שאני בת 14 זאת הפעם השנייה שלי. אני קוראת באנגלית הפעם ומכינה את עצמי לריקוד עם דרקונים המעולה שכבר יושב על המדף לי המיטה ומחכה לי. ואני מניחה שכשהספר הבא יצא אני כבר אהיה בגיל שאנשים לא יסתכלו עליי במבט מופתע ויגידו "את קוראת ג'ורג' מרטין? את לא בת תשע?"

למעלה