טוב אז אני אשתף...

maayanimi

New member
טוב אז אני אשתף...

ממש עכשיו חזרתי ממעין טקס הפתעה שעשו לקורס מפקדים שחבר שלי נמצא בו ומסתיים ממש השבוע סוף סוף. זו הייתה הפתעה משום שהקורס הוא קורס של 9 אנשים בלבד (קורס פיקוד של "רוכב שמיים"), ומחר יש טקס גדול של כל קורסי מפקדים בתותחנים, שם הם גם יהיו, אבל היום עשו מעין הפתעה אינטימית רק של הקורס. היה מרגש והם בהחלט הופתעו והיה מלא מלא אוכל טעים:) ולחדשות הטובות- חבר שלי קיבל מצטיין קורס:) ו... הוא יוצא לבה"ד 1. למי שלא מכירה אותי, אני כבר כמעט שנתיים בפורום וחבר שלי פשוט עובר מקורס לקורס ללא הפסקה. זה התחיל בחובלים (משם הוא נפל אחרי 7 חודשים), המשיך במסלול רוכב שמיים (כמעט 10 חודשים), ישר אח"כ קורס מפקדים (4 חודשים). ועכשיו (ישר אחרי הרגילה שבוע הבא)- קצונה. 8 חודשים! ובאמצע- שום הפוגה! ואני לא יודעת מה לעשות... מצד אחד אני הכי מאושרת בשבילו בעולם כי זה הרי מה שהוא רצה.. אבל מצד שני- עוד 8 חודשים לחכות? 14, 21, מקוצרות, שעות ת"ש... זה כבר כ"כ קשה... והסוף לא נראה באופק.. וזהו סתם רציתי לשתף. ולקבל תמיכה. אני לא מתכוונת להיפרד ממנו חלילה בגלל הקצונה. אבל כ"כ קשה לי להיות בשגרה הזו. וקשה לי שאני מבואסת קצת במקום להיות שמחה בשבילו כי זה החלום שלו. אבל זה באמת קשה.. מישהי מבינה אותי?

אני מבינה אותך מאמי..

אין ספק שזה מבאס ומאוד אינטנסיבי.. זה נורא קשה ככה לחכות כל הזמן וגם אין תקופות רגועות.. אני חושבת שאת בהחלט מתמודדת עם זה יפה, לא כל אחת הייתה מצליחה להחזיק כזה קשר וכזאת אהבה כמו שלכם! אני באמת מאמינה בך שתצליחי לעבור גם את התקופה הזאת, את חזקה! וזה טוב שאת אומרת שאת לא תפרדי רק בגלל הקצונה כי יש בנות שהיו מרימות ידיים.. אבל בתכלס את צריכה לחשוב על זה ולדעת מה הכי טוב לך כרגע, ואני מאמינה שבלעדיו זה לא בא בחשבון! תמיד תזכרי עד כמה שהאהבה שלכם והקשר שלכם שווה את זה וזה רק יחזיק אותך! ואני בטוחה שהוא מעריך אותך כל כך שאת ככה מחכה לו.

אין לי שתבין אותך כמוני, זה מדהים..

כמו שאת יודעת המסלול של חבר שלי היה נורא דומה לשלך, וגם שלי סיים קורס מ"כים שבוע שעבר, עכשיו ברגילה.. ההבדל היחיד הוא שהוא כנראה יוצא לקצונה רק עוד 4 חודשים, ועכשיו יש 4 חודשים של "הפוגה".. בכל מקרה אןי לנו מה לעשות חוץ מלהיות גאות בשבילם ולהיות שם בשבילם תמיד.. לעבור מקורס לקרוס זה היכ קשה בעולם ובמיוחד כמו אצלנו שהם כבר שנתיים בקורסים אין מה לעשות כל כך חוץ מלהיות הכתף החמה בבית...

לעודד אותך קצת..

חבר שלי גם תותחן, וסיים קק"צ לפניי שבוע. התחלנו לצאת בדיוק כשהוא התחיל בה"ד 1, ואני חייבת להגיד שזה לא היה כל כך נורא. הוא היה יוצא בדרך כלל שושים פעם בשבועיים, בסוכות היו שני רבעושים. לא הכי נורא שיש. לא הרבה זמן לדבר, אבל היה זמן לטלפון בכל יום. בכל אופן, זו אחת החוויות בשבילם וממש גאווה לעמוד בקהל בסוף בה"ד 1 ובסוף ההשלמה בחשיפת דרגות.. [יואו. איזה מסכנים כשהם עמדו מתחת למבול והרוח שעה חצי בטקס >: ]. זהו. קיצר, מקווה שזה מעודד איכשהו..

maayanimi

New member
תודה בנות!

האמת שאחרי השוק הראשוני כבר החלטתי להשלים עם העניין. בכל זאת- זו רק שגרה שאני כבר רגילה אלייה.. שסופה גם להסתיים. ואין ספק שאני צריכה להיות שם בשבילו ולתמוך בו, ואני יודעת שאנחנו נעבור את זה כמו גדולים אחרי כמו מה שעברנו. וחוץ מזה- זה שווה את זה אם בסוף כל התקופה הזו יהיה בידיי קצין חתיך

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifמאוד שווה ^^

אני עכשיו התחלתי לצאת עם מישהו שסיים בה"ד 1 לפני חודשיים ועכשיו נמצא בשיא ההשלמה. מחכה כבר לטקס קבלת דרגה!

למעלה