טוב. אז איפה אתן?

סיון b

New member
טוב. אז איפה אתן?

מה קרה? שמעתן אותי שרה וברחתן??? כן, כן, אורלי ושני אני מדברת אליכן... אוהבת סיון

אורלי_ל

New member
מה את חושבת

שאת נמצאת במקלחת? אז מה אם יורד קצת גשם? איפה למדת לשיר? ביער? מה זה הזיופים האלה? כל החתולים ברחו למקלט, חשבו התחילה מלחמה ויש אזעקת אמת... הנה, ז´ניה השתחררה מהכלוב, נותנים לה אצבע אז היא רוצה את כל היד.

סיון b

New member
אורלינקה...

דודה זושקה נעלבה.... וראיתי את החתול האפרסקי בורח מהשירה שלי. ממש נעלבתי... עכשיו אפילו הרופאים עם החלוקים לא יצליחו לשמח אותי... אבל לעומת זאת בלי החלוקים.... מממממ.....יאמי...... ושוב האפרסקי בורח. הוא כנראה אוהב חתולות.......

אורלי_ל

New member
חחח... רופאים...

זאת פולניה, כמו שצריך! רופאים עושים לך את זה... מה יש, אם היה מוסכניק בלי חלוק מה היית אומרת?
אז נכון שאין לו עט, לעומת זאת יש לו מפתח ברגים... חחחחחחחח.... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח... טוב שיש מי שצוחק מהבדיחות שלי!

סיון b

New member
ת´אמת???

הצחקת אותי עם הבדיחה שלך. תראי, זה נורא מפתה מפתח ברגים.... מממ.... אבל מוסכניק? עם התחת הגדול? הרי כל היופי זה שלגברים יש תחת קטן ופשושי..... אין לי משיכה כזו לרופאים, זה פשוט המדים הלבנים...... עושים לי את זה. אבל מצד שני, אם אני אגיע לגן עדן, אז יהיו שם מלאכים לבנים. אני תוהה... טוב, סתאאאם! אבל התחת.... איך אני יכולה לעבוד אחרי התחת????

אורלי_ל

New member
וכל מילה נוספת מיותרת! ../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

ועכשיו אני הולכת לצוד לי אוכל... ביי בינתיים!

סיון b

New member
הי ברווזוני.......

כיף שאתה כאן..... זושקה מוסרת ד"ש חם ואת אהבתה הרבה.....

rubber duck

New member
היי סיווני ../images/Emo13.gif

איך עבר הבוקר ? אני חייב לציין שבשלושת הימים האחרונים גיליתי דברים מדהימים לגבי עצמי עברתי מלוו להיי ותוך כדי זה למדתי משהו הן בזכותכן והן בזכותו לש אין לי שם ובזכותם של עוד כמה ואני חייב לציין שלהבדיל מימים אחרים היום אני רגוע יותר דברים שאך אתמול הביאו אותי להתחיל לקלל לצעוק ולהתעצבן היום פשוט קורים אני לא אדיש כלפיהם אבל אני בהחלט הרבה יותר רגוע
חוצמזה זלטק מוסר שהוא חולך היום לקנות מכנסיים חדשים והוא שואל מה עדיף : פסים או משבצות
שרון

סיון b

New member
זושקה חושבת

שעדיף חולצת משבצות בתוך מכנסים מפוספסים... פולני כלבבי..... אז... מה פשר השינוי החיובי שחל בך? איך למדת דברים חדשים על עצמך? ואיך אנחנו עזרנו לך בזה? בכל אופן, אני שמחה שכך... אני קצת יותר מחויכת היום באופן מפתיע... כנראה שיום חמישי עשה את שלו...

rubber duck

New member
השינויים שחלו בי הם למעשה ניסיון

להבין למה אני עושה דברים מסוימים כמו שאמר אין לי שם תמיד ישנן אופציות ולהלן דוגמא מזה מספר חודשים שהמחשב שלי שלהלן יקרא מוישלה נוהג להתרסק לרוב כשה קורה או סופג ממני טטר קללות שלא היו מביישות את קהל האוהדים אתמול באיצטדיון רמת גן ( אגב לכל אוהדי הכדורגל משתתף באבלכם ) והבוקר למרות התרסקות ארוכה יחיסית הוא אמנם זכה ממני לכמה מילים שהאונטרנט לא יכירם אבל זה היה בשיא הנימוס והעדינות זה לא שוויתרתי לו למשה אבל פשוט הייתי מעט יותר נחמד עימו נקודה נוספת היתה הפקת לקחים מיום אתמול או יותר נכון ניסיון להבין מה עשיתי אתמול במשך חלק מהיום ניסיתי לחשוב לרגע מדוע אני חזור רגוע מיום הטסה לקח לי זמן להבין שההטסה למעשה לוקחת אותי למין חדר שבשום מצב אחר אין בידי את המפתח עבורו וזה לא משנה מה בדיוק אני עושה בזמן ההטסה אלא עצם ההטסה
שמח לשמוע שאת יותר מחויכת
ומקווה שהחיוך רק יגדל ויגדל עד שזה יכאב קצת ואז הוא יגיע למימדיו הנכונים
שרון
נ"ב זלטק אוהב מאד חולצת משבצות ומטלבט בין כחול אדום לוורוד צהוב וחום

סיון b

New member
ברוזוני....

וואוו, שמחה על כל השינויים שלך. נכון שזה כיף לבהבין כל מיני דברים לגבי עצמך? זה כיף להגיע לתובנות חדשות, שאולי לא היו שם קודם, ופקחו את עיניך. גם אני מגיעה לכל מיני כאלה בזמן האחרון. מקווה שהתוצאה שלהן תהיה רק חיובית. מאחלת לך רק טוב, ברוזוני, כמו שאני יודעת שאתה מאחל לי.... בקשר לבגדים, אז כמו שאמרתי חולצת משבצות בצבעים צהוב וחום (שילוב קטלני), ומכנסיים מפוספסות בצבעים כחול וורוד. הנעליים יהיו אדומות. שילוב מרתק ויפהפה בין כל הצבעים שהתלבטת לגביהם.... מה אתה אומר? דרך אגב, ציפור
קטנה לחשה לי שיש לך היום בליינד דייט. דודה זושקה מאחלת בהצלחה, ושואלת מתי החתונה????

סיון b

New member
אור(א)לית,

שיהיה לך בתיאבון, ואח"כ תגידי לי מה אכלת. אולי אני אקנא... למרות ש.... ציד גברים יותר מהנה, אבל גם יותר קשה...... טוב, יאללה, תאכלי לך בתיאבון, ותחזרי לכאן, שומעת??? סיון

soulbird

New member
היי לכם יש לי חלון אז אני מנצלת את

הזמן לגלישה (מחורה שכמותי) . בלילה ירד אצלנו במרכז גשם שפשוט חב´ז . ברקים רעמים (מסכנים הכלבה והחתולה יללו מפחד). אולי שאחזור הביתה אצרף איזה משהו משעשע. טוב תכף זזה לספייה לעשות סידורים אז ביי ביי אני

אורלי_ל

New member
סיוי

אני מעדיפה אורליקה, או אורלוש אורלול וכאלה, תודה... ואני כבר הולכת לצוד אוכל. ד"ש לזלאטק. איך הלחץ דם שלו???

סיון b

New member
אורלינקה,

מה שלומך? פושקה´לה??? הולכת לצוד אוכל? בר אמרתי בתיאבון. כמה ברכות ואיחולים את רוצה? אה?אה???????? זלטק מוסר ד"ש. הלך לכבס לו את העוף. גם הוא רעב. זושקה מזמינה גם אוכל. הצילו!!! תגידו, אפשר לשדרג בן אדם????

rubber duck

New member
תרימי טלפון לביל גיטטס

הוא כבר יסדר כמה באגים שיאלצו שידרוג מיוחד
שרון

למעלה