8 8-AN New member 22/12/05 #22 את לא בת../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif "שמע אחי" "ת'נכנס" = יעני אתה נכנס... תקני אותי אם אני טועה ואני לא טועה אבל הוא פנה אליי ליאור תקן את ה שלך חח
את לא בת../images/Emo35.gif ../images/Emo2.gif "שמע אחי" "ת'נכנס" = יעני אתה נכנס... תקני אותי אם אני טועה ואני לא טועה אבל הוא פנה אליי ליאור תקן את ה שלך חח
D Daemonlior New member 22/12/05 #23 חח ממה שאני הבנתי.. היא התכוונה לסיפור שלך, כביכול שהנהגת שדרסה את הילד זו היא.. (או שלא הבנתי נכון? חח) עדי הזאת... נהגת שודים..
חח ממה שאני הבנתי.. היא התכוונה לסיפור שלך, כביכול שהנהגת שדרסה את הילד זו היא.. (או שלא הבנתי נכון? חח) עדי הזאת... נהגת שודים..
D Daemonlior New member 22/12/05 #24 הא אגב.. הוא לא כל כך החליט למי הוא הגיב, אז הוא רשם אחר כך שההודעה מופנת לשני המינים חח אז התשובה היא לשניכם.. וזה עדיין לא סותר את ה שלי! חח
הא אגב.. הוא לא כל כך החליט למי הוא הגיב, אז הוא רשם אחר כך שההודעה מופנת לשני המינים חח אז התשובה היא לשניכם.. וזה עדיין לא סותר את ה שלי! חח
K Krishi New member 22/12/05 #26 תגידו מה, כולכם מסטולים? שירשרתי את ההודעה לך אבל חשבתי שאת בן ולכן פרסמתי הודעת תיקון.. איתן מה אתה קשור לעזאזל.. חחח..
תגידו מה, כולכם מסטולים? שירשרתי את ההודעה לך אבל חשבתי שאת בן ולכן פרסמתי הודעת תיקון.. איתן מה אתה קשור לעזאזל.. חחח..
8 8-AN New member 22/12/05 #29 תכלס פשוט שיעמם לי אז הגבתי הנה כמו עכשיו בדיוק כריש.. פחחח אפילו לא דג..איזה דג פחחח אולי קרפדה פחחחח איזה קרפדה מקסימום אצה....
תכלס פשוט שיעמם לי אז הגבתי הנה כמו עכשיו בדיוק כריש.. פחחח אפילו לא דג..איזה דג פחחח אולי קרפדה פחחחח איזה קרפדה מקסימום אצה....
A adidas88 New member 23/12/05 #34 אני לא מבינה יש איזשהו בן ביקום שהמשפט השני שלו לא יהיה 'איך בא לי שווארמה'?
K Krishi New member 23/12/05 #39 לא נו... אני יודע מה זה אמבה.. פשוט חשבתי שאת התבלבלת ורשמת במקום עמבה עם "ע".. אמבה עם "א"...
C ChilD SouL New member 23/12/05 #42 צודק, לזה התכוונתי... אבל מה הפלא שלא ידעתי להסביר. לא סתם הציון הכי נמוך שלי אי פעם היה בביולוגיה - 12 כבוד [עזוב את זה שעשיתי בחינה חוזרת וקיבלתי 87 או משהו כזה ]
צודק, לזה התכוונתי... אבל מה הפלא שלא ידעתי להסביר. לא סתם הציון הכי נמוך שלי אי פעם היה בביולוגיה - 12 כבוד [עזוב את זה שעשיתי בחינה חוזרת וקיבלתי 87 או משהו כזה ]
K Krishi New member 23/12/05 #44 נו אז את סתם מזוייפת... עוש ת'צמך טיפשה כדי לתקבל לחבר'ה כשאת בעצם חנונית לגמרי נ.ב. אני עברתי אותך... קיבלתי 0.. ולא פעם אחת
נו אז את סתם מזוייפת... עוש ת'צמך טיפשה כדי לתקבל לחבר'ה כשאת בעצם חנונית לגמרי נ.ב. אני עברתי אותך... קיבלתי 0.. ולא פעם אחת
D Daemonlior New member 23/12/05 #40 אנשים! כבוד!! אתמול אכלתי את השווארמה הראשונה שלי בלאפה! תנו מחיאת כף! אף פעם לא חשבתי שאוכל לסיים את זה, אבל כן כן! סיימתי את זה! והייתי מסוגל לאכול עוד חצי!!
אנשים! כבוד!! אתמול אכלתי את השווארמה הראשונה שלי בלאפה! תנו מחיאת כף! אף פעם לא חשבתי שאוכל לסיים את זה, אבל כן כן! סיימתי את זה! והייתי מסוגל לאכול עוד חצי!!