טוב אזזז

gilgula

New member
טוב אזזז

אוטוטו אני בדרך לטסט השני שלי... בטופס הטסטר רשם לי התחלת נסיעה בלי דלק...מה עושים כדי לא להתמהמה בתחילת נסיעה? יש לכם טיפים בשבילי אולי?! ומה אתם אומרים באיזה שעה כדאי לעשות את הטסט? 12:15 או 14:45 יש לי אפשרות לבחור מתי אני רוצה לעשות.. אוף אני קצת בלחץ..היום עשיתי שיעור ראשון אחרי חודש (מאז הטסט ה1) והוא לא היה משהו...מחר יש לי גם כן שיעור כפול אני מקווה שיהיה בסדר... כבר התיאשתי מזה..אני סוחבת את זה כבר חצי שנה כבר 44 שיעורים .. =\

gilgula

New member
ככה הוא רשם ...

אני מניחה שהכוונה היא שלוקח לי זמן בתחילת נסיעה כאילו שאני לא נותנת מספיק גז

8-AN

New member
לדעתי, מה שהטסטר מתכוון

הוא פחות להתמהמהות ויותר לעניין שכנראה האוטו רועד לך בכל תחילת נסיעה, כך הבנתי מדבריו.

Krishi

New member
הכוונה שתשימי יותר גז בתחילת הנסיעה

כדי שלא תתעכבי וגם לא תעכבי את התנועה מאחוריך.. בקשר לשעה... את צריכה לנסוע בכל שעה שיש כמו שצריך.. אבל אם כבר אז עדיף 12:15... 14:45 זה בערך זמן שבו מסיימים ללמוד ויהיו לך כל מיני ילדים מעצבנים שיחצו לך מעברי חציה ויפריעו לך

8-AN

New member
../images/Emo31.gif ענק!!!!

למה יפריעו לה??? היא פאקינג נוסעת באוטו היא בקושי תרגיש את הפגיעה....ההולכי רגל צריכים להיזהר אתה יודע איך זה..החזק שולט חחח

Krishi

New member
אולי...

אבל אתה יודע איזה מעצבן זה אחר כך לנקות את כל הדם מהאוטו אחר כך... ולתקן את פח... עזוב סתם סיבוכים...

8-AN

New member
בשביל זה אתה משלם 300

שקל למורה רכב שלו שהוא ישבור ת'ראש חוצמזה אין לך מושג כמה נזק נער בן 15 יכול לעשות לפגוש של רכב ב50 קמש

adidas88

New member
למה נראה לך שיש מגבים באוטו???

ואומרים שנשים לא מבינות במכוניות....

8-AN

New member
באמת לא מבינות....

המגבים מיועדים לשמשה הקדמית ובחלק מהרכבים גם לאחורית
אני מבין שאין לך ניסיון רב בפגיעה באנשים.... נהגת חחח

Krishi

New member
שמע אחי...

אם ת'נכנס במישהו... לא רק השמשה חוטפת את זה.. חח...

Krishi

New member
ההודעה נרשמה בלשון זכר אבל מיועדת

לשני המינים
עימך הסליחה

adidas88

New member
טוף טוף

בד"כ אני לא נוהגת להתסכל על מצב האוטו אחרי הנהיגה שלי-מה שאתה לא יודע לא מזיק לך

8-AN

New member
בכמה אנשים פגעת עד עכשיו?

80% לפחות מהמקרים שלי השמשה בכלל לא נפגעת.... אגב הפעם סיפור אמיתי חחח... הוצאתי דואר, ושחזרתי* פתאום אני רואה ילד רץ בין המכוניות ופוגע בכנף הימנית של הרכב בשילוב עם בלימת חירום....כמובן שישר טסתי לראות מה קורה עם הילד...והנהגת בשוק נזעה 40 בכביש של מקסימום 20 קמש בגלל התנאים והרוחב... *לכיוון הרכב.. כן, לא אני פגעתי בילד..איזה אחת עם פונטו שנסעה מהר מידיי...

למעלה