טוב או רע ?

טוב או רע ?

לפני שאתחיל במה שרציתי לומר אגיב לעניין השקרנים
. אני תמיד מציג את עצמי כמי שאני באמת, בלי שם, בלי תמונות (כמעט תמיד) ובלי פרטים מזהים. אבל אין צורך לשקר, מה ייצא ל מזה
מה ייצא לאחרים
ה"שקר" היחיד שלי הוא כינוי אחר בכל פורום כדי שלא יקשרו יותר מדי דברים... עכשיו אספר קצת למה אני כאן. באופן כללי הסתובבתי בעיקר בפורום חתונות
ונשואים טריים
ואז גיליתי את הפורום הזה. וזה די מעניין, אני לא לבד. אנחנו לא לבד. בכל פעם שיש איזושהי התלבטות או בעיה - מישהו נוסף שותף.
האם זה טוב
האם צרת רבים באמת חצי נחמה
אני קורא את השרשורים שרצים כאן, מזדהה עם חלק מהבעיות ועם חלק מהתשובות ופשוט יושב חסר מילים מול המחשב וקורא בשקיקה. אבל גם צריך להמשיך... עצוב לי (בעיקר כבן להורים גרושים) לקרוא על זוגות שמתגרשים
, במיוחד על כאלה שבן הזוג עושה בעיות (אור1). עצוב לי יותר לקרוא על "תגליתה" של ברבע החיים
, בא לי לצעוק לה "הלו, תתעוררי!!! עבודה ושגרה זה דבר שוחק, עוד לא מאוחר" - אבל מי אני שאגיד לה מה לעשות
יכול להיות שלפרק את החבילה (לפני שיהיה יותר קשה) זה באמת הפתרון. הכתיבה של אדם באמת יפה ומעלה חיוך
(וגם של
לורה). והגיע הזמן להתחיל להשתתף גם בפורום הזה ולא רק להיות "סמוי", אבל מה אני אכתוב, על הבעיות שלנו
אני לא אחדש כאן כלום, כולנו חיים באותו עולם, עם אותם ערכי מוסר (בערך) ועם דרך חשיבה מאוד דומה - כל זה מוביל למעשים דומים ולמהלך חיים דומה ולכן גם בעיותנו עם בן/בת הזוג דומות. הרבה זמן נחסך לי רק על ידי קריאת השרשורים, אני מגלה בעיה שיש אצלנו ורואה את כל העצות, קורא את כל התגובות, מסכים כמעט עם כולם ולא מגיע למסקנה... לסיכום, אין לי מושג מה ניסיתי לומר, סתם שיתפתי אתכם במחשבותיי (לא פלא שאף אחד לא יהיה חבר שלי). בפעמים הבאות אשתדל לכתוב דברים יותר לעניין על סמך נסיוני ולבנתיים, שיהיה לכולם יום נעים. הלוואי והייתי

א ו ר1

New member
היי חתול ברוכים הבאים.../images/Emo140.gif

תודה על הכנות , נדמה לי שראיתי אותך בפורומים אחרים בגלל החותמת שלך אני חושבת. בעניין של מה לכתוב, אתה יכול להוסיף עיצות ורעיונות לפתרון בעיות מן הנסיון שלך ובכך לעזור לאחרים. ואנו גם נשמח לעזור לך במה שאפשר, ותקבל כאן הרבה תמיכה...

טוב ורק טוב ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה לך! אני חושבת שזה רק טוב, לקרוא את שעוברים אחרים, להציע להם ומתוך העיצות של אחרים להשכיל. זה רק טוב לדעת שבעצם לא רק אתה או את עוברים את זה אלא גם אחרים-זה מחזק, זה אפילו מנחם אבל בעיקר מעודד לדעת שיש עיצות, שיש "אוזן קשבת" ושיש חברים!!! הלוואי והיית חתול.. הלוואי! (למה?) יום נפלא לכולם

adam33

New member
חתולה

הניק שלך הינו חתול אספר לך משהו על חתולים וזה מתוך איזה שיר שקראתי פעם... כולנו מקנאים בחתולים רואים אותם ככה שקופצים ושתמיד נוחתים על הרגליים וקמים כאילו שום דבר לא קרה..וממשיכים אבל מה שאיננו רואים שבעצם החתולים הם כמונו אמנם בעלי שבע נשמות אבל בכל פעם שהם נופלים הם מתפרקים מבפנים כואבים ודואבים אבל למרות זאת קמים וצועדים כי בעצם זה מה שמצפים מהם אבל בתוכם יש דמעות ולפעמים הן אלו שחונקות... אז עצתי היא אלייך שכן תדברי וכן תכתבי מתוך הכתיבה מגיעה גם החשיבה וזה התמריץ שעוזר להתמודד עם בעיות ולכל אדם יש לכאורה אותן בעיות וצריך להביט לבפנים ולעודד ולדבר ולראות ולהקשיב כי בעצם ההוצאה וההפנמה פותרת את חצי הבעיה ואם לא פותרת אז לפחות עוזרת עוזרת לחיות ..למרות הבעיה.

למעלה