טוב!!!! אוקיי!!!!! שכנעתם!!!!!

אריאלי18

New member
טוב!!!! אוקיי!!!!! שכנעתם!!!!!

סתיו!!!! תום!!! דירי!!! כל מי שהיה שותף למטר ההודעות על שיער בימים האחרונים! אני החלטתי שאני הולך- למרות שאין לי מושג איפה זה (בית צבי? רמת גן?) כמה זה עולה? לפי מה שהבנתי יש כאלה שרוצים ללכת שוב בפעם המי יודע כמה...אז בואו נארגן יום שנלך כולנו (תתעלמו מהעובדה שלא הולך לנו בתכנונים משותפים ע"ע מפגש כשרונות וצ´אט...) בכל מקרה אני ממש ממש רוצה ללכת בזכות ההודעות שלכם שממש מראות את ההתלהבות שלכם! אז אם אתם יכולים לתת לי קצת פרטים טכניים אני אשמח!!! אריאלי.

actress

New member
אני ינסה לארגן כרטיס ב 20 ש"ח+ירון

אם הוא ירצה לבוא גם ואז אולי נלך שלושתנו וניפגש אהה אההה אההה איזה רעיון??? אמנם אני לא יעל ב.ז. אבל עדיין. אני מכירה שם מישהיא מהקאסט שיכולה להביא לי כרטיס בהנחה, המורה שלי היתה ולא קראה לי אפילו זה פשוט ביזיון! אז אני ביום שלישי אברר עם עדי דהן לגבי זה.

ץץץץץ

New member
מיכלוש

זה יכול להיות אחד הדברים הכי יפים שאפשר לעשות. אם יש לך דרך לברר את העניין עוד לפני יום שלישי, פליז דו איט! את יודעת, הזמן הולך ואוזל... בלי שנרגיש יום שבת הבא יכול להגיע ואז נחמיץ גם את זה.

actress

New member
ירון כ"כ ריגשת אותי עד דמעות ../images/Emo7.gif

ד"א אתה יודע שיום שלישי זה אמצע השבוע ככה שלפני יום שבת יש את יום רביעי וחמישי, ואם אני מבררת ביום שלישי אני אודיע לכם תשובה, אני יודעת שאם אני לא אצליח מה שאני מקווה שכן אולי אפשר לבקש גם מנגה בלי ו´ כרטיס ב 23 שזה 3 ש"ח יותר. ותבוא גם היא האם נגה בלי ו´ יכולה לעשות זאת?

אריאלי18

New member
מיכל!!!!

סחה עלייך! נכון....אומנם את לא יעל בר זוהר.... אבל אם את כ"כ מתעקשת אז אני מוכן לבדוק ביומן הצפוף שלי ולצאת איתך לראות את המחזמר "שיער"....סתם ועכשיו ברצינות: מה באמת? מגניב 20 ש"ח! אחלה את ממש ממי!!! (ואני חשבתי שאת סנובית...מה לעשות אנשים טועים לפעמים) אז קבענו רק תני תאריך ושעה ונלך גם עם ירון ץץץץ.... :}

actress

New member
היי היי לא להרוס את המוניטין שלי

אני בחזרות וגם אני עובדת לא לשכוח ואני כן סנובית ואל תספר לאף 1 שאני נחמדה זה בשושו ביננו.... מתה עלייך

actress

New member
בכיף ../images/Emo24.gif מלבד שיער בואו להופעה

גם שאני משתתפת בה זה ב 29 ליוני אנחנו מעלים מה שנקרא קברט פוליטי קוראים להצגה "קרקס החיים" אני אצרף בהמשך הזמנה, מקווה שתבואו. (סתיו את באה נכון?)

אני באה!!!

הייתי אמורה לראות את זה ביום חמישי עם אבא שלי, והוא ביטל, הייתי אמורה לראות את זה היום, וגם זה בוטל - בקיצור, לא הולך לי. ואני רוצה לראות את זה עוד ועוד, אבל אני מ-ר-ו-ש-ש-ת!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אם מישהו כאן יכול להשיג כרטיסים מוזלים, אל תשכחו אותי!!!!!!!!

actress

New member
הנה היאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נגההההההההההההההההה בלי ו´ את יכולה להשיג ב 3 שקלים יותר נכון???? אני אנסה להשיג ב 20 אבל אצלך בביה"ס אפשר ביותר כלומר ב 23 לא?

מפיתום?

איך הגעת?? חוץ מזה- לפי מה שסתיו אמרה לי נגמרו לגמרי הכרטיסים
ואני הספקתי ללכת רק ארבע פעמים...

"רק"... ../images/Emo6.gif

ואם פרוטקציות טובות אפשר להשיג הכל... חוץ מזה, אני מאמינה שתמיד יש ביטולים של הרגע האחרון...

למעלה