טוב, אולי זה OFF,

לא יודעת למה אני מופתעת

אבל את המשפט "צריך לתלות אותו בכיכר העיר, לסקול אותו ושימות ביסורים קשים ולאט", שמעתי היום לפחות 10 פעמים בכמה גרסאות מאוד דומות. האמת, תגובתי הראשונה לכששמעתי היתה "אם אני הייתי אשתו (לשעבר), תוך 10 שניות הייתי עם אקדח בדרך לירות לו ברקה". אבל כשהוצעה לי האופציה הראשונה מלמעלה, הסכמתי שהיא יותר ראויה. ועכשיו, אין יותר גרסאות עינויים. רק חוסר יכולת להאמין, זעזוע וגועל נוראי.

d@r121

New member
ככל שהחקירה הולכת ומתבהרת

זה נעשה יותר ויותר מצמרר יהיה זכרה ברוך

shellyland

New member
אם אני הייתי אישתו (לשעבר)

לא ממש הייתי יודעת מה לעשות עם עצמי והייתי מנסה לגייס את קומץ כוחות הנפש שעוד נותרו לי על מנת לבנות לעצמי משהו שדומה לחיים עד סוף ימי. איך, לעזאזל, איך מתגברים על כזה דבר? עושים טיפול? חזרה בתשובה? מה?

אושר מ

New member
מסכימה עם שלי

אגב, היא לא אשתו לשעבר. היא חברתו לשעבר. הם מעולם לא נישאו.

אקווה

New member
עצוב............

הייתי אתמול בהלוויה.. איך אפשר לראות ולשמוע את זה? זה היה כל כך נורא... גופת ילדה קטנה, תימה וטהורה, שלא הזיקה לאף אחד, מוטלת שם בגלל שהאבא שלה רצה לנקום באמא??? איך אפשר לעכל את זה בכלל? ולשמוע את רוני, האמא... אומרת שהלוואי והוא היה רוצח אותה ולא את הקטנה, שהיא תמיד ידעה שיקרה לה משהו עד שאמרו לה להפסיק לגונן עליה, שכולם יראו מה קרה כשהיא לא גוננה עליה.. מאשימה את עצמה שהכתובת היתה על הקיר ושהיא נתנה לה ללכת לסופ"ש אצל האבא... איך אפשר, איך? לשמוע אותה אומרת שהודיה היא מלאך, שרצה לחזור אל האבא האמיתי שלו, אל אלוהים... שתמיד היא ידעה שיקרה לה משהו... מצמרר.. אין מילים בכלל לתאר את זה. ועוד לקרוא היום בדיוק איך הוא עשה את זה, איך הוא שיחזר את הארוע בדם קר.. כל כך קר... ואפילו לא אומר שהוא מצטער... אין לי מה לומר בכלל. פשוט אין......

אוֹרן

New member
העיתונות שברה שיאים

הם שמו בידיעות תמונה שלו מחזיק אותה באמבטיה. כל הזמן מגלים לנו עוד פרטים ועוד פרטים, בשביל שנתפוצץ וחופרים בפצע עוד יותר, כמה שאפשר, זה כל כך דוחה בעיני. העיתונות צמאה לדם, ומתעקשת לשתות כל טיפה מזה. למה מגיע לנו לראות את זה? זה לא מספיק מצמרר הידיעה שדבר כזה קרה, עוד צריך להרחיב ולתת תמונות, כדי שכולנו נרגיש חרא עד הסוף, כאילו לא מספיק חרא לנו. לא קראתי את העיתון אפילו, ראיתי את התמונה באמבטיה, ובדף אחרי זה התמונה ביער שנשאו את הגופה, והשלכתי את העיתון המחורבן לפח, כי העיתונים האלה שווים לזבל כמו האבא הזה ויש לי תחושה משום מה, שיש איזה "אושר" גדול שנתנו להם לפרסם דברים כאלה. פשוט גועל נפש אחד גדול.

maayan15

New member
זה באמת מזעזע...

אבל אנשים צריכים להיזדעדע...כי המקרה הזה פשט מזעזע! בתקווה שלא יהיו עוד כמוהו לעולם...

אקווה

New member
גם אני הצטמררתי

ובכל זאת קניתי את העיתון וקראתי כל מילה, למרות שהיתה לי בדיוק אותה תחושה שאתה מתאר. אבל לא יכולתי אחרת. הייתי חייבת לדעת, לנסות להבין איך לעזאזאל אבא עושה דבר כזה לבת שלו, לנסות לראות מה הביא אותו לזה.. וכצפוי - סכסוך עם האמא. כמה שאתה שונא את האמא - למה להשתמש בילדה כאמצעי לעונש? מה איתה? לה אין אישיות? זה לא כמו לעשות הפלה, שגם זה נורא בעיני. אבל זאת ילדה, בנאדם, ילדה בת שנתיים כמעט, שלא עשתה כלום לאף אחד! מה לעזאזאל עבר לך בראש? בשר מבשרך... את האמא אתה רוצה להעניש? אבל על הילדה שלך אתה לא חושב? הילדה החמודה שחייכה אליך רגע לפני שהטבעת אותה, זאת שבטחה בך, שהאמינה בך, שהיית אבא שלך.. המילה הזאת אומרת לך משהו?.......כנראה שלא. בקיצור - הייתי חייבת לדעת. ונכון שאולי התקשורת מגזימה, אבל חשוב שאנשים שנמצאים בסיטואציות כאלה, ואני מניחה שיש עוד כאלה, יחשבו פעמיים... -סליחה על ההתפרצות הרגשית. זה פשוט לא נתפס בעיני...-

ל יב י

New member
ואותי מאד מאד מענין לדעת

איפה אלהים היה ב4 הדקות האלה שהוא הטביע אותה למוות? 4 דקות שבהם הוא היה עסוק במשהו אחר. אני קראתיאת כל העיתונים באובססיה, ראיתי TV ואפילו שמעתי רדיו שלא שמעתי שנים, וגם באינטרנט, פשוט באובססיה, ובכיתי בלי הפסקה, בלי הפסקה. אי אפשר להבין דבר כזה, פשוט אי אפשר. הבן אדם מאד חולה בנפשו, מאד, מנותק לחלוטין מרגשותיו.

למעלה