טוב... אוזרת אומץ...

טוב... אוזרת אומץ...

שלום לכולם. היום בצהריים ראיתי באוניברסיטה (בן גוריון בב"ש) כלב שבעיניי מדהים ביופיו. הוא היה אדיש ואפאטי לחלוטין... ניסיתי להתקרב אליו לעורר את תשומת לבו אבל הוא לא ממש התייחס יותר שכב על הרצפה הקרה בלי לזוז... חשבתי שהוא מת אבל אחרי שהתאספו סביבו הרבה אנשים הוא קם והלך קצת והסתכל עלינו בחשדנות. הייתי חייבת לעלות לשיעור ועזבי אותו שם כשכל מיני אנשים היו סביבו ודאגו לו... ירדתי מהשיעור אחרי שלוש שעות והוא עדיין שכב שם (למי שמכיר זה היה בבניין 32 שהוא בניין ממוזג אז לדעתי הוא סתם נהנה לשכב לו על הרצפה הקרירה) אבל לידו הייתה כוס כזו גדולה ורחבה עם מים וגרגרים של אוכל. ניסיתי לקרוא לו או לגרום לו לבוא אחריי אבל הוא ממש לא התייחס אפילו לא הרים את הראש או פקח עיניים. הוא צילמתי אותו והוא הרים את הראש רק כדי לגרד לעצמו ברגל או משהו... אין לי דרך לעזור לי כי ההורים שלי והכלב שלי לא מוכנים בשום פנים ואופן לקבל עוד כלב גם לא לזמן מוגבל (כבר כתבתי פה שהבאתי פעם גורה ואמא שלי התפלצה לגמרי). מצד שני אני לא מצליחה לישון וחוששת שאולי מצבו שונה ממה שאני חושבת ובכלל לא טוב לו להיות נטוש זה בטוח. בנתיים הכנתי שקית של אוכל בתיק למחר וקערה חד פעמית כדי שאוכל לשים לו אוכל ומים אם אתקל בו. האוניברסיטה גדולה ואם לא אראה אותו מחר הוא עלול להשאר רעב וצמא
לא יודעת מה לעשות... הכלב מדהים ביופיו ובתחילה בכלל, בכמה שניות הראשונות חשבתי שאולי זה לא כלב... אף פעם לא נתקלתי בכלב עם מראה כזה... התמונות צולמו בפלאפון.

הוא בטוח זכר ? כי אני לא רואה בתמונה בבירור

מסכן, אולי תנסי לפרסם אותו גם בפורום אימוץ ? יש לו הדפס משגע על הפרווה אולי מישהו יתאהב בו ? בהצלחה

אני נתקלתי בכלבה בדוגמא הזו

של הפרווה יפהפיה אמיתית הכלב מדהים. נראה מאוד עייף ותשוש. כדאי לנסות ולמצוא לו בית אומן - לדעתי יחטפו אותו בימי האימוץ . הוא מדהים אמיתי.

אני כותבת מסיפרייה...

לא מצאתי את הכלב
האוכל בתיק עושה ריח כזה איכסי... אבל אני בתקווה לראות אותו עוד איפשהו היום ולהאכיל אותו. מקסימום אתן את האוכל לאחד מהכלבים שבאימון...
איזה יפיוף הוא... הלוואי שמישהו עזר לו בדרך כלשהי... מזמן שלא נתקלתי בכלב כל כך יפה.

shirael

New member
יותר מכלב אחד.

מדובר בלהקה, שראיתי לראשונה שלשום בבוקר, רודפת אחרי מכוניות ליד בנין 90 בחדוות קרב עליזה. מאוחר יותר כל השלושה שכבו לנמנום צהריים בדשא, ובאמת אתמול ראיתי את המפוספס מתקרר על הרצפה לבד. באר שבע לצערי מלאה להקות כאלה, ראיתי לפחות שלוש, ויש סיכוי לא רע שהכלב הוא בר לחלוטין. אני לא יודעת אם האפטיות שלו נובעת מהחום, או שפשוט הוא באמת לא יודע להביע חיבה לבני אנוש, כי הוא לא גדל איתם. (ועכשיו לשאלה שבאמת מעניינת אותי מאז שראיתי את ההדפס המוזר על הכלב: בטוח בטוח שבלתי אפשרי לזווג כלב עם צבוע? הגיוני שלא, אני יודעת, אבל הוא ממש מוזר בשביל כלב...)

pola5

New member
הוא מסתובב בשכונה כבר הרבה זמן....

מדי פעם הוא ולהקתו מגיעים לפינת ההאכלה שלי ומקבלים אוכל. בב"ש אין לזה סוף לצערי.

בזה את צודקת...

יש המון להקות כלבים שמסתובבות באוניברסיטה ובעיר בכלל. היום ראיתי ליד הקרנף כלב האסקי סיבירי מדהים עם קולר אדום על הצוואר שלו. הוא רדף אחרי חתול ונעלם משדה הראייה שלי במהירות. בכלל, קצת קשה לעשות משהו באוניבריסטה כשממהרים לשיעור או למקום אחר. לגבי הכלב המפוספס - ראיתי כלבים מפוספסים (הכלב שלי למשל - אצרף תמונה) אבל בד"כ מדובר בבוקסרים או המעורבים בהם. אף פעם לא ראיתי כלב כזה מפוספס עם פרווה כזו בהירה וסוג כזה. הוא בהחלט נראה כלב בר. הדבר הראשון שאחי אמר כשהראתי לו את התמונה זה, שאולי הוא מעורב עם צבוע... שאלה טובה, האם זה באמת אפשרי??

toomuchdogs

New member
לרגע הפחדת אותנו עד מאוד....

היתה לנו גורה כזו שנימסרה בנקל למשפחה בהרצליה או כפר סבא אני חושבת אני שוב שואלת, למרות ששון שאלה - את בטוחה שזה זכר??? עשי לי טובה ובידקי שוב - אני מאוד מקווה ששולי עדיין בביתה ולא נעלמה בינתיים ואם זו נקבה צלצלי אליי 0546317116

toomuchdogs

New member
כגורה היא היתה ונישארה מדהימה

בכל מיקרה אם זהו זכר אני מאמינה שגם הוא יימסר בקלות אוףףף אני מקווה שיש לו זכר והוא סתם אבד

למעלה