טוב.. אהמ.. יש לי שאלה

• פותח הנושא xero1
  • פורסם בתאריך

xero1

New member
טוב.. אהמ.. יש לי שאלה

חיפשתי פורום לשאול את זה, וחשבתי שאולי פה יוכלו לענות לי. לא יודע אם זה ממש קשור, אבל ננסה (דרך אגב, אהלן אמיתי:)). אהמ.. איך אני מעביר הקלטה של קלטת (קלטת של מוזיקה, לא של ווידאו) למחשב? תודה רבה רבה מראש סלמאת

הי רן! ../images/Emo13.gif

אני ממליץ שתשאל בפורום מחשבים ואינטרנט כי זו יותר שאלה טכנית. :) אבל אני משער שבשביל להעביר מוזיקה מקלטת למחשב תצטרך לחבר את המערכת שלך למחשב. בשביל זה אתה צריך קבל מיוחד (עם שתי "בננות" בצד אחד וחיבור רגיל כמו של רמקולים של מחשב) אחר כך תשים את הקלטת שלך על play ותקליט אותה באמצעות תוכנת הקלטה כלשהיא. מקווה שעזרתי :)

@יעל@

New member
זה העברה ממחשב לקסטה.... אל

תבלבל.. שמים את המערכת על AUX אם יש לה.... מה באמת אפשר להעביר מקלטה למחשב??איזה קטע.

xero1

New member
תוכלי לפרט קצת יותר?

כי ניראה לי שאת יודעת על מה את מדברת. תודה :) מה אפשר להעביר? את השיר החדש של הקקי המנודה (להקת פאנק מזיכרון).

@יעל@

New member
תראה זה הרבה בלגן אבל איכשהוא זה

שווה.... קודם כל למערכת שלך צריך להיות AUX שבעזרת זה אתה יכול לשמוע את השירים שבמחשב (לא נראה לי שיש לזה עוד שימוש ואם יש אין לי מושג) קודם כל אתה מנתק את הרמקולים מהמחשב, ומחבר במקומם את המערכת עם הכבלי בננה הזו שאמיתי הזכיר. זה הרבה בלגן... ככה אני הייתי "מגבה" את השירים שהייתי מורידה, כל 90 דקות הייתי מעבירה לקסטה.... הבעיה היא, שאחרי שאתה מעביר את השירים תקווה לשמוע אותם ברור, בלי חירקושים כאלה ברקע, צריך לכוון את הקווים האלה של הווינאמפ בצורה מסויימת, כי עד שאני מצאתי... ומה באמת אפשר להעביר מקלטה למחשב????? בקיצור אחרי שאתה מחבר את הכבלים אתה מכוון ל AUX ולוחץ על השיר שאתה רוצה שישמיע לך ומשמיע... אני שמעתי שככה אפשר גם לעשות מסיבות בבית, כשאין לך מלא דיסקים וכל השירים במחשב, אתה מחבר את הכבלים ויש לך מסיבה נהדרת, אפשר גם כשאתה משחק לשמוע את זה דרך הרמקולים של המערכת ולא של המחשב..... מקווה שעזרתי....

למעלה