טובת הילד?

בשותפות

New member
טובת הילד?

שלום אני אמא לתינוקת בת 11 חודש מקסימה,רגועה חברותית ודי מפותחת. ילדתי נולדה לתוך שיתוף בהורות.אנחנו חולקים אותה,פעמים בשבוע היא לנה בבית אביה. עוד פעמים בשבוע היא מבלה אצלו אחה"צ. היא לא מגלה סימני מצוקה.(היא עדיין יונקת פעמיים ביום,גם כשהיא אצל אביה) אבל אני.... עדיין מתלבטת בשאלת טובת הילד? האם יש מחקרי אורך על חיי ילדים בco ,בארץ?

גרא.

New member
ככל שבדקתי, לא מצאתי מאמר כלשהוא

ההמתייחס לנושא של ילידם בשותפות. לאמיתו של דבר, זו הפעם הראשונה שאני נתקל בצורה כזו של גידול ילדים. עקרונית, אין כנראה הבדל בצורה שאתם חיים מהמוני זוגות אחרים החיים בדומה, עקב גירושים. כבר נתקלתי בילד שעל פי ההסכם, שהה יום אצל האב, ויום אצל האם לסירוגין.ההבדל העיקרי הוא מן הסתם בצורת היחסים החיוביים שיש בינכם..עובדה, גם שבתכם אצל אביה, היא יונקת פעמיים ביום. מכיוון שכנראה לא ממנו,ניתן להבין שאת או בשטח, או מופיעה להנקה ע"פ קריאת האב..למרות שאין זה מעניני, אני סקרן לדעת מהי הסבה שאתם מגדלים בשותפות את בתכם?? מדוע אינכם משפחה,ומהיכן שאבתם את הרעיון המקורי הזה.להבנתי, בטווח הארוך יותר, ככל שהילדה תגדל, צפויים קשיים בהתפתחות הרגשית שלה, גם על רקע אי יכולתה להבין את הסיטואציה. אבל כנראה גם עקב סגנון חינוך שונה בהכרח.זה שלך, מאביה..

shailaw

New member
אוי גרא גרא. מה יהיה איתכם

הפסיכולוגים והפסיכיאטרים בישראל בתחום משמורת משותפת על ילדים? עד מתי תמשיכו להיות מנותקים מהידע שנצבר בנושא ג´וינט קסטודי בעולם בעשרים השנים האחרונות ???? פרטים באתר הורות=שווה

shailaw

New member
ולגופו של דבר אינני פסיכולוג אך

המחקרים מראים שאין לך מה לדאוג.

למעלה