טובל'ה היקרה...

טובל'ה היקרה...

גםלך מגיע מזל טוב! ליום הולדת של הנכדה , שתזכו להרבה הרבה נחת ממנה ומכל הנכדים והילדים...ורק שמחות יהיו במעונכם! שולחת לך חיבוק ענק, ניצה.

תודה רבה ניצה

חזרתי ובידי מכונית בימבה סגול ורוד מקסימה, חבל שאני לא יכולה לחזור לילדות ולנסוע עליה.... בקשתי בחנות שירכיבו אותה, הוא אומר לי כל גבר בבית יכול ואני אומרת "אין לי מי שירכיב" ובאמת אני רוצה להגיע אליהם עם מכונית מורכבת ומוכנה ולא פרויקט הרכבה מאחלת לך שתזכי במהרה בימינו לבזבז כסף רק על משחקים לנכדים. דיברתי עם חני והם במפגש בפ"ת עם אריאלה יענקלה ועוד חברות למפגש, נילי היתה והלכה לבקר את יוד בבי"ח נקווה לשמוע ממנה בשורות טובות אחר כך, חיבוק ממני , כמה חבל שלא אראה אותך השבוע בחיפה, טובה

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלטובה'לה הסבתא מזל טוב לנכדה

שתרוו נחת ותראו במעשיה הטובים

יום הולדת שנתיים לשרה

רותי רק בת חודשיים וקצת והיום נחגוג לשרה עם עוגה ומתנות והסבים והסבתות ובע"ה גם אהרון ישמח כי הוא מאד אוהב אותה.

ענתי44

New member
מזל טוב../images/Emo24.gif

כבר חשדתי שאלצהיימר השתלט עליי כי זכרתי שלא מזמן נולדה לך נכדה. המון ברכות לנכדות המתוקות וגם לסבתא טובה

אגסיל

New member
טובה,לה מזל טוב ליום ההולדת של הנכדה

שתרווי רק נחת ובשורות טובות חיבוק לילי

לילי תודה על הברכות

מזל טוב גם לנכדות שלך. האם הן תאומות? האם הן גרות איתך או של הבת הדתייה? שתהיה לכולכם המון נחת מהן, אושר ובריאות טובה גם אני אשמח לפגוש אותך ואת כל חברי הפורום כמובן, עוד מעט נצא ובעלי כמובן לא בדיוק מראה שמחה מקווה שהוא יהיה שמח יותר כשיראה אותם. חיבוק, טובה

סליחה לילי, עכשיו קראתי מה שכתבת

אז אלו שתי בנות 8 ו 10 דתיות כמובן וממה שכתבת הן גם מחונכות למופת ומקסימות ואוהבות את אמא שלך, ממש מרגש. תמשיכו במסיבות ובמתנות, איזה כיף זה....

אגסיל

New member
הנכדות הן בנות של הבת הדתייה

והן לא תאומות אחת בת 10 והשנייה בת 8 במקרה נולדו בהפרש של שנתיים באותו חודש. לא מזמן הלכו הביתה שמחות ומאושרות עם סל מלא מתנות. בילוי נעים לך ולבעלך. לילי

למעלה