טובים השניים?

טובים השניים?

התמונה צולמה באילת, בחנוכה. אולי מישהו יכול להסביר לי מדוע יש שם שני הידרנטים, ומדוע בצבעים שונים? אשמח לשמוע גם רעיונות יצירתיים... אני מבין שפיני מסיים את הקורס. שיהיה לו במזל טוב! כשיחזור,אולי הוא יוכל לתת הסבר מהימן.

לפי דעתי הידרנט הירוק הוא

הידרנט דחיסה למבנה (תקנו אותי אם אני טועה) ולמה לידו אדום כי האדום הוא הידרנט רגיל ליצא לכבאית אצלינו ברמת-גן ברזי הדחיסה הם כחולים

Max M

New member
גם אצינו באשדוד יש בכול מקום

שני הידרנטינם אבל אל כול אחד מהם רשום למה הוא משמש אני עוד מעת יצא ויבדוק

fireman

New member
אם זה מה שאני חושב

התמונה הזו צולמה בתוך בית מלון במקרה או בסמוך לבריכה מסויימת? אני משער שזה הידרנט שמוציא מים מבריכה דרך משאבה מנועית של הבית מלון או משהו כזה

לא מקור אספקה מישני

צולם בצד הדרומי של הקניון עם אצרקציית "העולם המופלא". ראיתי באילן מספר הידרנטים ירוקים ליד כאלו אדומים. לא נראה לי שהם מקור אספקה מישני (כמו מברכה) או כניסות לסניקה למערכות ספרינקלרים וכו´ (מה גם שכאלו מחייבים קביעת שלט מתאים). נראה לי פשוט שמדובר בקו מים חדש. אבל ונשמע מה יעלה פיני בחכתו.

tlceraic

New member
שילוט ברור לפעולת כל הידרנט../images/Emo88.gif

בביקורות השנתיות ובביקורות לפני איכלוס יש להקפיד על שילוט ברור ובולט לשימוש כל הידרנט, וכך ימנעו השאלות למיניהם.

pivi

New member
סליחה על האיחור

ההידרנט האדום משמש לאספקת מים מהרשת העירונית, ולגבי הירוק זה הידרנט שמקבל אספקת מים מהמאגרים של המלון ויש גם אפשרות לדחוס מים פנימה לתוך הקו.

מה לגבי חובת סימון שילוט? ושטורץ?

(חיבור שטורץ עלול לגזול זמן רב משום שהמחברים עשויים אלומיניום והתבריג שלהם עדין, בעוד שהתבריג הפנימי של ההידרנט בדרך כלל נאכל ומחליד. בקיצור - צריך שרברב + הרבה זמן על מנת לבצע את המשימה...)

pivi

New member
חיבור השטורץ של ההידרנט האדום

כנראה הוצא במזיד בכל מקרה מסרתי הודעה למדור המניעה שלנו והם יטפלו בנושא.

למעלה