טובב i need help

shaninit123

New member
טובב i need help ../images/Emo68.gif

שלום לכן בנות.. אני בת 15 ואני צריכה ייעוץ דחוףף כי זה הולך לקרות מחר. אוקיי.. אני כיתה ח'..כפי שאתם יודעים עומד להיגמר השנה ויש לנו טקס מחזור.. בשכבה שלי בקושי יש בנות כשרוניות,יפות,זוהרות,וכ"ו... ובמלוא הצניעות,יש 3 בנות הכי נורמאליות בשכבה,אני ועוד 2 בנות. המורה שלנו לריקוד בחרה אותי ואת 2 הבנות לרקוד סלסה,ועוד ריקוד . אוקי כשהבנות האחרות בשכבה שמעוו את זה,הדם עלה להן לראש והן התחילו להתעצבן. אני מוכרת בעיניהן כילדה צנועה עדינה,ולא ערסית,ו2 הבנות האחרות הן ההפך הגמור ממני. הבנות של השכבה מרשות לעצמן לרדת עליי,לקלל אותי,בריקודים לשים לי רגל,להסיט את כולן נגדי(וזה הצליח להן). ומחר הן הולכות למורה לריקוד ומתחילות להגיד ש: "זה לא פיר את בוחרת את שני בגלל העניים שלה,היא לא רוקדת יפה בכלל,היא סתם חשה,מגעילה" וכ"ו. לא שזה מזיז לי בכלל. אבל זה משפיע. זה משפיע על הבנות שהכי סמכתי עליהן,זה אמור להשפיע גם על המורה לריקוד(מקווה שלא). אני מנסה להשאיר ראש מורם למעלה ולא לשים עליהן פס,אבל הן כולכך להוטות עליי ומקנאות שאני מפחדת שהן יעוללו בי משהו,והמורה לריקוד תבטל לי תפקידים ואז באמת אני יהיה חסרת אונים!. מישהי יכולה לייעץ לי!!?? תודההההה משניי אההה אוף כמה אני מדברת,אני חדשה פה אם שמתן לב.... ביי'וש בננות

ע ד י ד ע

New member
שלום../images/Emo13.gif

קודם כל, עלייך לדבר עם המורה לריקוד, להסביר לה מה כבד לך על ה-
. עם ההורים את יכולה להתייעץ במקרה ויקחו לך את התפקיד. עכשיו.. גם עלי לפעמים יורדים על זה שאני שומעת רוק, אבל במשך הזמן זה הפך לגאווה. כי זו אני, וזה מה שאני. מקווה שעזרתי.. עדי
.

ODana

New member
תשמעי, הבעיה היא שלהן!!!

מה, נראה לך באמת שחבורה של קנאיות סתומות תשפיע על המורה לריקוד? היא הרי לא בחרה אותך סתם. מקסימום (!!!) אם היא תרגיש שנעשה איזשהו חוסר צדק, היא תגדיל את הריקוד שעוד בנות ירקדו, או משהו כזה. הבנות שמתנכלות לך נשמעות לי מה-זה מלעונות. אל תקחי אותן ללב. את מקסימה, יפה, זוהרת וגם נחמדה. תשמרי על קור רוח ותראי איך הדברים פועלים לטובתך. ותעדכני!

Roniii

New member
אני מסכימה עם דנה../images/Emo45.gif

אל תתני להן לקלקל לך. וברוכה הבאה
אה, ועדכני אותנו אם יהיו התפתחויות.

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif אוי.... ../images/Emo10.gif

פשוט על תשימי עליהן
אם הן מציקות לך ככה, אולי זה בגלל שהן מקנאות
זה תמיד ככה
תמשיכי לעשות את מה שאת תמיד עושה בכיף, ועם גם חברות שלך נסתו (ככה אומרים?) נגדך, תדברי איתן ותבקשי עזרה, הרי בשביל מה חברות קיימות
טוב
אל תשברי
אם את באמת אוהבת לרקוד, תמשיכי עם זה
מקווה שעזרתי...
שחר

ע ד י ד ע

New member
כולן צודקות.. בערך.../images/Emo3.gif

בכל אופן, אהבתי מה ששחר אמרה: "תמשיכי לעשות את מה שאת תמיד עושה בכיף.....אם את באמת אוהבת לרקוד, תמשיכי עם זה
". אבל אני לא מצדיקה את הקטע של ללכת לדבר עם חברות. לפי דעתי, אם הן נגדך וזה, את פשוט צריכה לחפש בנות אחרות.. אני חשבתי שכולן אותו דבר בחטיבה, אבל דוקא לא.. מצאתי חבר (לא בו זוג או משו). שהוא ממש ממש חבר טוב, ואוהב רוק וסרטי וואלט דיסני כמוני, ואנחנו כל הזמן ביחד.. לפעמים יש אנשים שמסתתרים לך מתחת לאף, מה שאת פשוט צריכה זה לחשוף את האני האמתית שלך. הנה, אם תרצי עוד עזרה, תוכלי לפנות לפורום "בעיות בגיל ההתבגרות": http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=114

גמלי זה קרה זה סתם...

העברה של קנאה. אני יודעת שכולם אומרים שאל תשימי עליהם ואל תתיחסי אליהם ותעשי מה שאת רוצה וכמו אחת שעברה את זה אני יודעת שזה ממש ממש לא קל. ברגע שהן יורדות עליך פשוט תירגעי תקשיבי למה שהם אומרות ותביני איזה שטויות יוצאות להן מהפה... זו סתם קנאות, המורה לא תקשיב להם ותוציא אותך ואם כן לכי תתלונני למנהל בית הספר למורה אסור לעשות את בגלל כמה בנות סנוביות...

שמעי-

דברי עם המורה לריקוד שלך על זה תגידי לה/לו שהן רוצות להרעות לך והכל העיקר שתפתחי למישו ת'עיניים כדי שיראה מה הן עושות לך. אהה... ו שימי עליהן פס כי הן באת לא שוות את זה :) ד"א אני חדשה...

למעלה