טובבב

טובבב

אתה לא חייב לענות אם אתה לא רוצה יש לי שאלות כי זה חדש לי כל העניין לא בא לך ,אל תענה.. זה יהיה עדיף גם לי.

ruthty

New member
עדי אני מוכנה לענות לכל שאלה

שלך אין לי בעיה עם זהשנית לא צריך לכעוס ביייי

כן או לא

זה לא אמור להיות אפילפסיה-תמיכה?! סורי שאני שואלת הרבה שאלות ולפעמים אולי הם בערך אותו דבר כי אני רוצה לדעת,להיות בטוחה..וכשיש איזשהו חשש לשאול שוב אתם לא חייבים להגיב אבל אני אשמח לא לראות דברים כמו "כמה שאלות" לכל מי שנפגע לא התכוונתי אליכם תודה על הסבלנות שלכם. ביי

אה , אם מזה התרגזת, אז זה לא מה

שהתכונתי. התכוונתי כמה שאלות שלי. חשבתי שהתרגזת מאחת מהשאלות שלי

הכל בסדר

עכשיו חשוב לי שתביני את ההסבר שלי על התרופה והשפעותה, אבל נחזור לשירשור השני

ruthty

New member
../images/Emo13.gifעדי אני לא נפגעתי ואני מאוד

מבינה את ההתלבטיות שלך לצערי הרב אנו באותו סל שוב אני חוזרת אם את צריכה משהוא ואני אוכל לעזור למה לא את יכולה לשאול את השאלה כמה פעמים אין בעיה מצדי שיהיה לך יום טוב עדי חיכי לעולם והוא יחיך אליך

michas 61

New member
לרותי בוקר טוב ../images/Emo189.gif

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב. ומשתומם מהיכן את שואבת את הכוחות הנפשיים האלו להתמודד עם המחלה שלך וגם לעזור לאחרים . כל הכבוד .

ruthty

New member
../images/Emo24.gifעדי בוקר טוב

ראשית אני רוצה לומר לך שאני לוחמת כמו לביאה היות ואני רואה את חצי הכוס המלאה כוונתי היא שיש לי ילדים בעל חמוד ויקר ועבודה מענינת האמיני לי לא לכל אחד יש באמת אתמול אחרי הבדיקה חשתי ברע אבל נחתי והיום יום חדש אני מקווה שאני משדרת לך את הדברים החיובים עדי זה הזמן שלך להנות מצי את הזמן עד הסוף אבל בצורה נכונה ואם את צריכה משהוא אני כאן אל תפחדי או תתבישי אולי כך תקבלי כוחות ותיבני את חייך לטוב שיהיה לך יום יפה וטוב

חייםלוי

Member
מנהל
בגלל זה חשוב שמשרשרים במקום הנכון

ואז אפשר לדעת בדיוק למי המגיב פונה בלי שכולם ינחשו

אני חיב להגן עליה../images/Emo13.gif

היא כתבה את הההודעה הזאת בשניה שאתה העברת את ההודעה הקודמת לשירשור. ולכן נוצרה לה הודעה הניפרדת ללא הקשר הלוגי. ולכן אולי שווה למחוק את השירשור הזה. וחוץ מזה , אני מודע שהרגזתי אותה.

למעלה