טובבבב....!

טובבבב....!

אני לא אוהבת ליפתוח הודעות {אני בישנית} אבל אולי ניכתוב תעודת זהות של הדמויות כך נוכל להקיר אותם יותר טוב! אני לא טובה ברעיונות !

PakoLina

New member
אממ..

מה עם קריטריונים? טוב, וואטאבאר.. אני אעשה קגומה: שם פרטי: קגומה שם משפחה, אם יש: היגוראשי תאריך לידה: לא מצוין גיל: 15 כיתה [אם יש..]: ח' מקום מגורים: טוקיו של ימינו, נודדת הרבה אחים: אחד בכיתה ב' או ג', סותה מה עוד?

Yoley

New member
טעית, היא בכיתה ט'.

כשאמרו בסדרה שהיא בכיתה ח' זאת היתה טעות, כי היא בת 15.

PakoLina

New member
אבל זה עובדה.

מי יודע? אולי ביפן הם אמורים להיות בני 15 בכיתה ח', או אולי היא נשארה כיתה. אופייני. או שהיא פשוט יותר גדולה >.< אבל מצד שני, באחד הפרקים שהיא הייתה בבית שלה וחשבה על השיעורים היא אמרה לעצמה "אוף, בקצב הזה אני בחיים לא אגיע לתיכון!" ואחרי כיתה ט' רק הולכים לתיכון.. טוב, אני ממש מבולבלת, הלפ פליז

y a m i girl

New member
נוופ, היא בכיתה ט'../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

ב100 אחוז, תבדקו את האנימה עם הכתוביות במקור. ככה זה... הם אומרים שהיא ט'תניקית. אני זוכרת שהתחלתי את הסדרה. "או, היא בכיתה ט', היא גדולה ממני בשנה" ואז הייתי בתחילת ח'

J e i n

New member
יש ארצות שבהם הולכים לבית ספר בגיל

שונה משלנו. כנראה שאצלם 15 יוצא בכיתה ח', כך שהם מתחילים בית ספר בגיל 7

dark max

New member
היא בכיתה ט'

בסדרה היא אמרה שהיא צכה להתאמץ כדי לקבל ציונים טובים בשביל התיכון

J e i n

New member
אבל אולי היא התכוונה שהיא בכללי

צריכה להתאמץ כדי להגיע לתיכון, לאו דווקא בשנה שלפני התיכון

Sakura Kinomoto

New member
בספר כתוב:"kagome is a modern

japanese high school girl... אולי זה כמו בר"ג שיסודי זה עד ח' וט'-יב זה תיכון?

אגדתית

New member
יכול להיות שתיכון מתחיל מ-ט'

לא בכל הארצות בעולם זה עובד כמו אצלינו. בארה"ב למשל תיכון זה מט'. ואמרו כמה פעמים שהיא ב-ח'...

De-Panther

New member
המממ?? חשבתם אולי..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

ששיטת הלימוד ביפן שונה?? לא ממש התעניינתי בזה... אבל אני מניח שבפורום מנגה ואנימה או בתרבות יפן יהיה משהו בקשר לגילאים של כל כיתה או מישהו שיודע באיזה כיתה לומדים ביפן בני 15

למעלה