טובבבבבבבב

טובבבבבבבב../images/Emo29.gif

אז אני אדבר אל עצמי קצת
אז סיימתי להדפיס את הקורס של העזרה ראשונה שיהיה ככה במחשב אני יודעת גם ככה אין לי משהו חשוב לעשות
האחינים שלי באים שבוע הבא זה אומר שאני אהיה סוף סוף בים ואחנוך את הבגד ים החדש שלי קניתי יומן לשנה הבאה אמרתי לכן? אז עכשיו אני אומרת. קנינו היום ספסלי זולה לבית.מכירות כזה?
חחח אז יש לנו עכשיו נראה איךף זה יהיה. אחותי הקטנה עוד שבוע ויומיים,כלומר ראשון הבא נוסעת לשנת השירות שלה. אני עו8ד חודשיים וקמת מתחילה ללמוד. אני שונאת את העבודה שלי. ולא יודעת מה עוד אהה אני בחופש שבוע הבא!!! יפי!! ואני עובדת מחר בבוקר
זהו עכשיו תורכן לשפוך מלא דברים

גמאני רוצה!

סגרתי שבועיים, אני רשמית כבר 3 שבועות בצבא! והייתה לי השבעה . ומ.. נחמד לי שם.. סוף סוף התחלנו את הקורס וסיימנו טירונות, אז מתחיל להיות גם מעניין יותר! יש לי כמה שאלות.. למה קנית יומן ? איפה אחותך תעשה שנת שירות???????? מה את הולכת ללמוד? וכיף לך על החופששששששששש!!!!!!!!!!!!! יפי!!!

יה!פזמניקית../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

קניתי יומן כי אני צריכה
אני כותבת שם שעות עבודה,תורים לרופא,כל מיני. זה מסודר לי ככה ונוח!!! ואני אצטרך את זנה לכתוב מתי יש מבחנים והגשת עבודות חחח סטודנטית! אחותי הקטנה תץעשה שנת שירות בבן שמן. ואני הולכת ללמוד חינוך מיוחד ורגיל לגיל הרך במכללת לווינסקי
יה!באמת כיף לי על החופש!חולת חופש שכמוני

archer girl

New member
ממ.../images/Emo79.gif

ניסיתי להגמל מקולה. הרבה מאוד זמן. עברתי למיצים מוזרים
הכנתי קוסקוס עכשיו
הוא כמעט אדום, משום מה >< אבל די טעים. למרות שאכלתי יותר מדי ויש לי בחילה
באלי לנסוע לחיפה. בחיי. אולי מחר, לכמה ימים >< הופ איס אימו XD [אל תנסו להבין
.] ג'ון פרו...פרו... [ג'ורג' את מוכנה לבטא את השם משפחה שלו?
] חמוד. מאודמאוד ^^ ופול מקטרני היה כאזה מושי כשהוא היה קטן. אויש
ביום שני אני הולכת לחתונה. לא שבאמת באלי. והאוכל של האולמות לא טעים! איכפיכ. אמא הולכת לקנות לי את קונצרט פור ג'ורג' ליומולדת
|מאושרת|. כלומר, אם תהיה לי סבלנות לחכות עד אז, מה שלא נראה לי שיקרה >< אני רוצה הרבה הרבה דיסקים. המון. אבל למי יש כסף לכל זה?
Bullet For My Valentine טובים
. ו"השגתי" לפני שבוע אלבום של פאפה רואצ', ואין לי כח לשמוע >< אהא, אני עצלנית, נו >< ועכשיו לדעתכם, פו הדב כן צריך ללבוש מכנסיים? או לא?
אשמח לשמוע דעות מנומקות!
.

nowhere kid

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif אני לא יודעת לבטא את

שם המשפחה שלו ><

WinteRain

New member
אנייי

הווווו אני מתחילה השבוע פסיכומטרי... קורס ההכנה יימשך עד אוקטובר...!!!!! אני צריכה להתחיל ללמוד נהיגה ולא יוצא לי...בעעע כנראה שאתחיל לאחר הפסיכומטרי! אתמול הייתי במסיבת יום הולדת של ידיד שלי והיה ממש ממש ממש כיףףף!!! ומצחיק!!! וזהו... לא יודעת מה עוד נסגר איתי שבוע טוב!!!!

תגמלי מקולה!זה יאכסה../images/Emo31.gif../images/Emo29.gif

מים רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז מים בטעם אפרסק עוד יותר! נכון שהם טעימים?!!? פו לא צריך ללבוש מכנסיים במילא אין לו בולבול!חחחח אז אין מה להסיתר

RisingSun13

New member
../images/Emo221.gif../images/Emo42.gif נצל"ש :X

כינוי חדש וזה. עכשיו נחשו מי זו

archer girl

New member
מי זאת? ../images/Emo2.gif

יוואוו, חן, חזרת????? אני לא מאמינה, התגעגנו!
תחדשי ג'ורג'ית נחמדה שכמוך :X

נצל"ש שאלה

לאן נעלמו כל הגלריות? (ד.א. לא רק פה בכל הפורומים בתפוז) אני כותבת מארה"ב ויש כאן את העונות הממש חדשות אין לי מושג איזה מס' עונות אלו אבל רותי ממש נראית בוגרת מישהו יודע איזה עונה זאת? נ.ב. כל יום יש לי 3 פרקים של העונות הישנות שאף פעם לא ראיתי וכולם שם ממש קטנים וחמודים..ממש עושים חיים עם 7th heaven

יכול להיות שזה עונה 9 אבל

מבאס שמרי כבר לא שם:( אני ראיתי בארץ עד מתי שלוסי עשתה בדיקת הריון לא יודעת באיזה עונה זה היה, ועכשיו הכל ממש מתקדם אבל עדיין אפשר להבין. חיפשתי באלבומים אבל את האמת אני לא ממש מבינה את זה פעם עם הגלריות זה היה יותר פשוט למה הם שינו את זה? היה מסודר לפי כל שחקן, ונושא עכשיו אין לי מושג אפילו איך להגדיל את התמונות..עזרה?

אז בארץ ראית עד עונה 7../images/Emo29.gif

ובארץ לא שידרו יותר האמתי.. לא יודעת למה הם שינו
זה באמת פחות כיף ככה

היום התחיל אצלנו שידורים חוזרים של

העונה השמינית בדיוק מאיפה שהפסיקו בארץ...סתם משתפת
אני לא יגלה אלא אם כן משהו יבקש
העונה הזאת בכלל אמורה להגיע לארץ מישהו?

למעלה