CiNdErElLa3887
New member
טה טה דאם "ההפתעה"../images/Emo77.gif../images/Emo9.gif
נמממ טוב את האתר הזה שחר תכיר טוב מאוד
... חח קוראים לו VJ Scorpio's Music Video Club. וזה אתר שיש בו מלא אבל באמת מלא קליפים מכל מיני תוכניות והופעות של כל אמן שאתם רוצים (או לא רוצים) ואלו הורדות חוקיות. ובדר"כ צריך לעבור תהליך של הרשמה..אבל עכשיו אני רואה שהוא פתח את ההורדות לציבור הרחב
..אז לפני שהוא יסגור את ההורדות...תקראו. אז מה שיש שם: 054.ZIP MAROON 5 - MEDLEY [WORLD MUSIC AWARDS 15.9.04][FC].MPG(יש את זה גם בwww.maroon-5.com..תורידו משם זה יותר מהיר
073.ZIP MAROON 5 - MUST GET OUT [SWR3 NEW POP FESTIVAL 2004] [EV].MPG 111.ZIP MAROON 5 - TANGLED [SWR3 NEW POP FESTIVAL 2004] [EV].MPG 121.ZIP MAROON 5 - NOT COMING HOME [SWR3 NEW POP FESTIVAL 2004] [EV].MPG 152.ZIP MAROON 5 - SWEETEST GOODBYE [SWR3 NEW POP FESTIVAL 2004] [EV].MPG 343.zip MAROON 5 - HARDER TO BREATHE [TOTP SATURDAY 24.01.04 VJS].MPG 1065.zip MAROON 5 - SHE WILL BE LOVED [VJS].mpg(אני חושבת שזה הקליפ עצמו) 1805.ZIP MAROON 5 - COLORADO US TOUR NEWS [TOTP 27.08.04 VJS].MPG (וזה מה ששידרו בTOTP לפני חודש או חודשיים..מהמסע הופעות שלהם
.. אז מה שהכי שווה להוריד משם זה ה4 ההופעות מהפופ פסטיבל הזה
אז איך מורידים אתם שואלים?
קודם כל והכי חשוב אתם צריכים את התוכנה הזאתי אז תורידו אותה
.. ואז כנסו לפה ל
Downloads ל-
Public ובצד ל-SELECT DOWNLOADS תלחצו על איזה קליפ אתם רוצים להוריד. ממה שרשמתי בנ"ל ..שימו לב שלא רשום את השמות אלא את המספרים..אז 054-זה המדלי מהWorld Music Awards 073-זאת ההופעה של Must Get Out מהפופ פסטיבל הזה. 111-זאת ההופעה של Tangled מהפופ פסטיבל הזה. 121-זאת ההופעה של Not Coming Home מהפופ פסטיבל הזה. 152-זאת ההופעה של Sweetest Goodbye מהפופ פסטיבל הזה. 343-זאת הופעה של Harder To Breath מTop Of The Pops. 1065-הקליפ של She Will Be Loved. 1805-הקטע מהסיבוב הופעות שלהם מקולורודו . כמה הערות: 1.ההורדות יהיו לכם אטיות, לא בגלל המחשב, אלא בגלל שאלו הורדות ציבוריות וכולם מורידים אותם ולכן זה כזה איטי (ככה נראה לי). תתאזרו בסבלנות, והקליפ ירד
2.מי שעדיין מסתבך, שיפנה אליי במסר/מסנג'ר/אייסיקיו
. 3.לאחר שהקליפ ירד לכם. תשנו את הסיומת של הקליפ לmpg. זהו Luv Ya
נמממ טוב את האתר הזה שחר תכיר טוב מאוד