טד

נרקיס נ

New member
טד

אתמול היתה הקרנה מיוחדת לתפוז בקולנוע בצפון. חלוקת כרטיסים חינם... שאני אפסיד?

נרשמתי, קיבלתי והתחייבתי לכתוב פוסט ביקורת על הסרט... אז תסבלו בשקט בבקשה.

האמת היא שכשנרשמתי לקבלת הכרטיסים לסרט, כל שראיתי לנגד עיני זה זוג כרטיסים חינם על חשבון תפוז <הגיע הזמן שאקבל משהו מתפוז אחרי 12 שנים של גלישה .. לא?> ולא ממש התעניינתי באיזה סרט מדובר.....
כששיתפתי את ילדי בשם הסרט הבן הקטן שלי התחיל להתלהב וככל שהתלהבותו גברה כך חששי גברו שאני הולכת להיות בסרט המבוגר האחראי על ערמות, ערמות של ילדים.....
עד לרגע האחרון התלבטתי אם להעביר אליו את הכרטיסים או ללכת בעצמי...... הלכנו, אישי <כן, אני יודעת, מילת גנאי כאן בפורום הזה אשתדל לא להזכיר אותו יותר מידי> ואני.

אתחיל מהסוף... נהנתי! סרט בנות קיטשי וחמוד שמידי פעם אפילו הצליח להעלות לחלוחית קטנה בעיני.
הסרט מדבר על ילד מסכן שאין לו חברים ובחג המולד הוא מקבל דובי ומשאלתו היא שהדובי יקבל חיים ויהפוך להיות חברו הטוב ביותר. מכיוון שזה סרט אמריקיקי אז הדובי קיבל חיים והפך להיות אמיתי וחבר שלו לכל החיים..... אמממה.... כמו תמיד, העיניינים מתחילים להסתבך כשבחורה נכנסת למשוואה......
בקיצור, סרט בנות קיטשי ונחמד לא מתאים ללכת עם הבעל, גם לא עם חברה כי אין כל כך שרירים להסתכל עליהם, גם עם הילדים זה לא ממש מתאים כי יש קטעים מאוד מביכים <דובי בלי זין מזיין...ובעיקר מדבר על זיונים> גם עם החבר ההומו זה לא בדיוק מתאים כי.. אין גברים חתיכים בסרט הזה.... בקיצור, היחידי שאולי אפשר ללכת איתו לסרט הזה ... זה המאהב.

אם יש לכם גיק כלשהו למצוץ למאהב באמצע סרט... זה כנראה הסרט המתאים לעניין..... מעבר לזה אני לא בטוחה שכדאי לבזבז שעתיים יקרות ערך עם המאהב בקולנוע.

DidiEyes

New member
זאת הביקורת שהבטחת לתפוז?

שאפו + מקווה שיגייסו אותך בעתיד

newron26

New member
יש לי גיק ללקק ל....

בחורה באמצע סרט, כשהיא עסוקה בלאכול פופקורן מלוח,נשמע סרט טוב ...

newron26

New member
אני דוקה אוהב מאוד את

המרקם המתקשה של הדגדגן המתמלא דם ... למצוץ וללטף אותו עם הלשון עושה לי מעולה...

newron26

New member
אז אני מבין מאיפה אתה מגיע ....

רק שתדע שלי לפחות זה מאוד כיף, וזה גם נותן לי משהו לעשות כשאנחנו ב 69 והיא שואבת לי אותו אליה ...

newcharm

New member
חוץ מלכוון אותה ככה במשיכה בשיער?

סתם אני צוחק אתה בסדר. תלקלק בשמחה ..

newron26

New member
אצלי זה קצת יותר מורכב

אני צריך להחזיק את השיער כדי שהיא לא תזוז כל הזמן,
אני מעדיף שאני שולט בחדירה לתוך הפה שלה - גם אם זה אומר להישאר עם כמה קצוות שיער תלושות בסוף התהליך ....

newron26

New member
טוב הצלחת לשלוח אותי לגוגל ....

והבנתי שזה יותר מידי מידע...

לדעתי זה ממש לא יותר מידי .... זה מדוייק מידי

DidiEyes

New member
דווקא הצצה מסקרנת

ואולי כיוון למחשבה
(בשבילי, רק כיוון. לא עד כדי תלישת שיערות)

אביתר 39

New member
פעם

דווקא שתי בחורות מצצו לי במקביל בזמן שראיתי סרט

ואז התעוררתי, וגילתי, שוב, שאני חי בסרט

:)

למעלה