טד...הוא מת???

lambada

New member
דרך אגב, אם במתים עסקינן

אני ואמא שלי בוויכוח סוער- קורין הרמס התאבדה??? (היא טוענת שכן...) לעומת זאת, אייל אומר שהיא הגישה את התוצאות של צרפת ב2001 מי צודק?

אהוד_

New member
קורין הרמס חייה ונושמת

וכן היא נתנה את התוצאות ב 2001 וגם יצא לה דיסק אוסף לפני שנתיים, (עם גרסאות אנגלית וגרמנית של השיר הזוכה שלה, גם הצרפתי שם)

אייל_18

New member
טוב נו, ברור

מה אמא שלך מבינה באירוויזיון? הלא היא זאת שאוהבת את ספרד 1977

אהוד_

New member
הסיפור של טד

טד התחיל את הקריירה שלו ב 1973, עם הלהיט "איזה יום נפלא" ואפילו היה לו להיט אירופאי שנקרא "החזירו אותי להווליווד" בשנות ה-70 אח"כ טד חזר לקדם השוודי ב 1975 עם "רוקינ´נ´רילינג", הוא התפרסם והפך לאחד מהזמרים הכי פופולארים בשוודיה. רוב השירים של טד נכתבו על ידי ועל ידי אחיו קנט, כך גם ב 1979 שזכה בקדם השוודי והגיע לתחרות בירושלים, השיר אגב צעד במצעד הפזמונים הישראלי דאז, וגם יש לי כתבה שפרסמו עליו ב"להיטון", השיר שלו ב 1979 אגב, אחד מהמזוהים עם השוודים. שנה אח"כ טד חזר שוב לקדם השוודי הפעם עם שותפה, אניקה בולר בשיר "תן לשמש לחמם אותך", השיר גם מאוד יפה לדעתי, קיבל מקום -5, הקריירה של טד החלה לדעוך, וב 1986 היו שמועות שטד הוא אחד מהאחראים לרצח של נשיא שוודיה באותה שנה, טד מאוד נעלב והתרחק מהתקשורת. ב 1994 הוא ניסה לעשות קאמבאק, היו לו להיט , אבל זה לא הספיק לו, אשתו ושלושת ילדיו עזבו אותו. ב 1997 הוא החליט לשים קץ לחיו, הוא קשר את עצמו למסילת רכבת והתאבד אני שמעתי על שני הסיבות שהזכרתי: 1. בגלל השמועות שהוא אחראי לרצח הנשיא ב 1986 2. שאשתו וילדיו עזבו אותו

lambada

New member
זה נורא!!!

איזה עצוב
כשנכנסתי לאתר שאהוד צירף, ראיתי נר זכרון, ולא הבנתי למה?? לכן שאלתי אגב, מי לכלך על אמא צ´לי? היא ה-מבינה בעינייני אירוויזיון,למרות שהיא נתנה לי הרצאה שלמה על השמועות שהיא התאבדה, והכסף סחרר אותה, וכל מיני כאלה אייל, אתה מתבלבל בין ספרד77 ליוון77, והיא אפילו יודעת לעשות את התנועות (
)

אייל_18

New member
אני לא אוהב לא אותו ולא אותו.

אמא שלך מתבלבלת עם זמרים אחרים, כמו יזהר כהן, שההצלחה סיחררה אותם, והם נכנסו לדיכאון עמוק. כן, יש רשימה שחורה של זמרי אירוויזיון שנכנסו לדיכאון בעקבות התחרות. ושתדע לך שאני לומד עכשיו לעשות את התנועות של ספרד 1985. נראה את אמא שלך מתחרה בזה. הא!

למעלה