טדי

Peter MFM

New member
טדי

מצורף מסמך וורד עם התסריט של ו' בשביל נקמה. מקווה שזה מגיע אליך יש גם ג'ייפגים של הקומיקס מצוייר (יצא 11! עמודים) אבל זה די כבד, ובלי מייל קצת קשה לשלוח את זה בקיצור זה התסריט, צריך לצמצם את זה ל2-4 עמודים. לא יודע איך

MajorWinters

New member
10 ו14 חמודים...

בשאר זה די Stating the obvious... וזה לא ממש מצחיק. אין פאנצ'ים כל כך...

טדי ג

New member
למה אין לך מייל?

זה 2 שניות להקים חשבון זה מוזר לקבל ממך מסרים בכל מיני מקומות

Peter MFM

New member
מייל

יש לי חשבון וולאה דפוק והכתובת שלו כבר מופיעה בכל האמאפאמים. אני צריך פשוט לפתוח מייל נורמלי, אני רק מפחד שברגע שיהיה לי מייל שיעבוד אני כל היום אפציץ אנשים בספאמים. עזוב, בקיצור אין לי מייל כי אני עקשן.

ailag

New member
הכוונה לסגנון mad magazine?

אם כן, זה יכול לצאת מגניב.. רק שים לב שבפאנלים שבהם יש הרבה מלל צריך לתת הרבה מקום לפאנל - אחרת הטקסט יהיה צפוף מדי, ולקורא יהיה נדמה שזה לא משהו שאמורים לקרוא אלא משהו צפוף למען הצפיפות. (תסתכל כמה צפוף הטקסט בפרודיות של מאד בריבוע הראשון של הצגת הדמויות למשל) וכדאי לתזמן את הפאנצ'ים ככה שיהיה פאנץ' בסופי עמודים וסופי שורות, לתת ככה סדר להתרחשות שהיא די מהירה ו"מבולגנת" (בכוונה). כדאי גם לחזק את הפאנצ'ים שלקראת הסוף / החצי השני, כי בהתחלה זה די משעשע ה"שלום, אני <שם דמות> " שממשיך לאיזו ירידה עליה, אבל זה מתחיל להיות קצת יותר מדי מאותו הדבר בהמשך.. נניח שבסוף, במקום רק משפט רגיל ומשעשע, היא תשלח אותו להקבר, המסכה קצת תיפול ומתחתיה תהיה מסכה של באטמן. בסגנון ציור מאוד ילדותי. אגב, בשביל לשלוח תמונות גדולות אתה יכול להעלות אותו לאלבום (http://albums.tapuz.co.il) ואו להפנות לשם או להעלות מהאלבום לכאן (הוספת תגובה > חפש למטה צירוף תמונות מתוך האלבום). בצורה הזאת אין הגבלה על גודל הקובץ וכבר העליתי JPG של 3 מגה ככה.

טדי ג

New member
אני אבוד

אין לי מושג איך לערוך את זה האמת היא שאני לא זוכר כמעט כלום מהסרט או הקומיקס רק שהם ארוכים מדי, כמו כל הדברים של אלן מור מתי יוצא הגליון הבא?

למעלה