טדי הדובי...

טדי הדובי...

אתה בטח היית צוחק עלי אם הייתה שומע...אבל אמול בלילה שמתי על טדי שלך קצת מהאפשטרשיב שלך. ועכשו הוא מריח כמו משהו ישן שיצא מהבוידם מעורב עם הרי חשלך..ככה אני מנסה לישון. עצמתי עיניים והרגשתי כאחילו אתה איתי..אבל אז פתחתי אותם ואתה לא כאן. אני נרוא מבולבלת...ומסוחררת...כאליו בשמיים. הראש ש לי בעננים יחד איתך...אבל הרגליים על הקרקע כמו בטון. מבולבלת נורא. כל הזצן כותבת ומתקנת את השגיאות. מוזר לי כל כך. לא מבינה מה זה. אז רק רציתתי לספר לך על טדי...ואני חוזרת אליו. מנסה לנוח. אולי עכשו אחרי שכתבתי לך, אצליח. אוהבת אתוך...נדבר אחר כך. מתוקה.

מייק 48

New member
מאיונת אהובה... דבי דובשנית מעופפת.

חומד, לכי מיד לשתות משהו ורצוי גם שתקחי מיד פחמימות זמינות. מה שאת מתארת יכול להיות צניחה חמורה מאד ברמת הסוכר בגוף !!! כידוע לך, רמות סוכר ירודות בגוף מראה בדיוק על הדלדלות חמורה של רמת האנרגיה בגוף האדם !!! אח``כ את חייבת לנוח ואחרי המנוחה צריך לעצור את הסחף המסוכן ולהתחיל להחזיר לגוף אנרגיה. שווי בנפשך: אם את רוצה לנסוע ממקום למקום את מניחה כדבר מובן מאליו שבכלי הרכב שבו את נוסעת יש דלק, מים ושמן וכל מה שדרוש למנוע ולמנגנוני הרכב לפעול. נסי פעם לרוקן את כלי הרכב מכל ה``מזון`` הדרוש לו, דלק, מים ושמן, ואז תעלי עליו ותנסי להניע אותו (לא את אישית אלא זה שנוהג) כדי לנסוע בו למקום כלשהו. מה לדעתך יקרה ? האם הרכב המרוקן לחלוטין מנוזלי החיים שלו באמת יניע את מנועו ויסע לו בחדווה לכל מקום שתרצי ?? גוף האדם הינו מכלול מערכות נשגב ומופלא מאין כמוהו, המכיל מנגנונים רבים ומופלאים. אבל גופנו המורכב והמופלא מונע באופן בסיסי כמו מנוע מאד משוכלל הפועל כל הזמן ומספק את האנרגיות הדרושות למכלולי הגוף השונים כדי לתפקד ולפעול. המנוע האנושי הזה חייב לפעול כל הזמן, אפילו בשינה, והוא זה המספק לכל מנגנון את האנרגיה והחומרים היחודיים הדרושים לכל מנגנון ע``מ לתפקד. המנוע האנושי הזה, זה שלעולם לא מודמם ותמיד חייב לפעול (תארי לעצמך כלי רכב משוכלל שמנועו פועל שנים על שנים ללא הפסקה) לפעול - מנוע זה חייב להיות מוזן כל הזמן בדלק שמתאים לו, ואם תופסק אספקת הדלק שלו הוא יתחיל לגסוס ובסוף יודמם וימות !!!! הדלק הזה, הדרוש למנוע האנושי המופלא הזה, הוא המזון שאנחנו, בני האדם, אוכלים !! שמן הסיכה של המנוע הם הנוזלים שאנחנו, בני האדם, שותים !!! בלי מזון ונוזלים לגוף - המנוע לא יוכל לתפקד ומערכות הגוף יקרסו, לא בבת אחת אלא לאט, אבל בטוח !!! ובתוך מערכות הגוף שיהרסו בהדרגה אפשר לכלול את הכל, כולל: מוח, חשיבה, יכולת נפשית, יכולת מוטורית, הגיון, כל המערכת המנטלית, כל מנגנוני הבקרה, שלא להזכיר כמובן את כל המערכות הפיסיות של הגוף !!! אין שום אפשרות לנפש האדם להצליח להתמודד עם החיים ללא האנרגיות הפיסיות הדרושות לגוף ... לא לחינם נוצרה האימרה : ``נפש בריאה בגוף בריא`` !!! בקיצור: אין תוחלת ואין חיים ללא הדלק והסיכה למנוע האנושי, נקודה !!! כל נסיון לעוות ולכופף את האקסיומה הזאת, או להתכחש אליה ולהמציא כביכול פטנטים אחרים - כמובן חסר כל סיכוי ולא ישנה את המציאות !!!!! הגוף שורף קלוריות כל שניה וכל הזמן, גם בתנועה וגם במנוחה, גם בעירנות וגם בשינה. כל רעיון לספור רק את הקלוריות שנכנסות לגוף ולהתעלם לחלוטין מהקלוריות שהגוף שורף בפעילויות השונות (אפילו פעילות מוחית לבד בלי שום פעילות פיסית) - הוא רעיון נפל שכמובן לא ישנה את המציאות. הוא רק מעיד על מחלה ועיוות מע` הבקרה במוח. גם האמונה הגדולה והחזקה ביותר של זה המאמין בשקר האנטומי הזה - לא מספיקה כדי לשנות את המנגנון האנושי ממנוע הזקוק לאנרגיה למשהו דמיוני כמו`` פרפקטה מובילה``. ובכן, מאיונת מתוקה, אחרי ההרצאה האנטומית - פסיכולוגית על פעולת הגוף (כבד מידי לשעת צהרים) אני רוצה להוסיף עוד משהו קטן: אנחנו לא רוצים שתפלי לתהום השחורה הזו... אנחנו רוצים אותך חיה ונושמת וחושבת בצלילות... אנחנו זקוקים לך מאד, זקוקים למאיונת חזקה ומתפקדת... אנחנו אוהבים אותך בלי סוף, המון, אוהבים עד כאב.. אז בבקשה, אל תישמטי מאחיזתנו... אל תלכי מאיתנו... בבקשה, אל תענישי אותנו ואת עצמך... חומד, אני מתגעגע אלייך מאד... אוהב אותך עד קצה הגלאקסיה ובחזרה לארץ, מהארץ דרך השמש אל החץ של קופידון וממנו עם החץ - אל תוך ליבך המופלא !!! בבקשה תתחזקי ברוחך אבל גם בגופך... שלך לתמיד מייק

מייק שלי

כבר אמרתי לך...תפסיק לדאוג לי. אני אהיה בסדר. מבטיחה. אוהבת אתכם כל כך...לא יכולה לעזוב אתכם שוב. אז לא משנה מה יהיה...אני נשארת כאן. ולא זזה מכאן. אל תדאג... נחתי קצת...ולמרות שלא הצלחתי לישון - אני כבר מרגישה קצת יותר טוב. וכבר אני הולכת הביתה לשתות קפה עם ההורים. אל תדאג - אני בסדר. באמת. לא שווה לך לדאוג בגללי...ממש לא. אוהבת אותך כל כך....ואני כאן. ולא הולכת לשום מקום. מאיונת.

מייק 48

New member
מאיונת אהובה שלי... נרגעתי כעת B-)

חומד, דאגתי כל-כך... עכשיו הרגעת אותי מתוקה... אני מקוה שאת לא כועסת עלי על ההרצאה המפחידה... זה בא מדאגה ומאהבה ענקית אלייך... אוהב אותך יותר ממה שתוכלי לתאר... וגם אני לא הולך ממך לשום מקום... מאיונת אהובה ונפלאה שלי שלך אני לתמיד מייק

לילה טוב אלן שלי

אנא ממך...הענק לי כמה שעות שינה. לא הרבה...רק שאוכל להמשיך..ולא אשתגע. אוהבת אותך כל כך...נדבר לנו בלילה...בחלומותי. טדי יעזור לי של אעבור את הלילה לבדי לגמרי. שלך לנצח עם נשיקה במצח. מתוקה.

למעלה