טגו ארגנטינאי

salingre

New member
טגו ארגנטינאי

יש למכירה בארץ טרו ארגנטינאי או שיש רק קולומביאני?? וקולומביאני הוא רגוע ?? והם גם מגיעים לבגרות מינית בגיל שנה??

T0M3R

New member
יש

בבית החיות עומדים להגיע בעוד שבוע בערך ארגנטינאים וכמו כל חיה תרגיל אותה למגע אדם היא תיהיה רגועה, רק שעם כוחים וטגואים זה הרבה השקעה, קראתי באינטרנט וככה אני גם עומד לעשות, שבשנה הראשונה צריך לשחק איתם כל יום לפחות שעה.... אורי תרד מזה, אתה צריך לשחק איתו פול זמן אוכל הרבה וצריך הרבה מקום.....

כניראה שיגיעו במשלוח של "בית החיות"

אבל לא ידוע לי על חנויות או מגדלים פרטיים שמוכרים טגואים ארגנטינאים. ובאמת אורי טגו זה לטאה חזקה שדרוש לגידולה הרבה זמן פנוי ועוד דברים כדי לתת לטגו טיפול נכון ובריא.

gaichuk

New member
אני לא מבין משהו.

מצד אחד אתה אומר שצריך הרבה זמן והשקעה וככה אתה מתכוון לעשות, ומצד שני אתה אומר לו לרדת מזה. אולי אתם מכירים טוב אחד את השני ואתה מודע למשהו שאני/אנחנו לא מודעים אליו אבל אם לא, אז למה שירד מזה???

salingre

New member
מה הגודל המתאים

לטרריום של טגו קולומביאני? וכל כמה זמן צריך להאכיל אותו ובאיזה כמות? מישהוא יכל להפנות אותי לדף מידע בעיברית על הטגו הקולומביאני?

BabaGee

New member
אני יכול לחפש לך את הדג הזה אבל....

עדיף שתלמד לדוג לבד כנס ל www.google.co.il ותכתוב שם : טגו קולמביאני או לטאות או זוחלים או כל מיני צירופים שמתקשרים למה שאתה רוצה למצוא ( הם לא חייבים להיות מילים שמרכיבות משפט כלשהו - אתה יכול לכתוב "טגו קולומביאני טיפול מכירה" ) ופשוט תתחיל לעבור על התוצאות אם קיבלת כמות מטורפת של תוצאות ( מה שהגיוני שיקרה ) תנסה לצמצם את החיפוש עם מילים שקשורות לנושא אם היה לי קישור אז הייתי מצרף אותו תהיה בטוח

salingre

New member
חיפשתי -לא מצא כלום

בגלל זה אני צריך את השם הלועזי

BabaGee

New member
כמה אתרים על טגו

אם המחצית השניה לא הייתה מתחילה עכשיו הייתי מחפש לך גם תשם הלטיני אבל גם כמה אתרים יהיה טוב אני מניח - לא מצאתי כלום על טגו קולומביאני אז אולי הוא נפוץ גם בשם אחר ?? או שפשוט לא חיפשתי לעומק עוד משהו - השם הלטיני של ה red tegu הוא Tupinambis rufescens ממשפחת Teiidae תנסה להריץ חיפושים באיזור הזה אולי זה יעלה דברים שקשורים חוזר למשחק

salingre

New member
Baba Gee תודה רבה

אבל לא דיברני על טגו קולומביאני אלה על ארגנטינאי

BabaGee

New member
צודק

פשוט איזה הודעה או 2 למעלה ראיתי שדיברת על קולומביאני אז זה נתפס לי בראש .(אין לי מושג בלטאות) כשאני מסתכל שוב על הכותרת של הראשונה אני רואה תארגנטינאי שעליו דוקא היה כתוב הרבה באתרים שמצאתי) בכיף

salingre

New member
............

תומר כתב :"בבית החיות עומדים להגיע בעוד שבוע בערך ארגנטינאים וכמו כל חיה תרגיל אותה למגע אדם היא תיהיה רגועה, רק שעם כוחים וטגואים זה הרבה השקעה, קראתי באינטרנט וככה אני גם עומד לעשות, שבשנה הראשונה צריך לשחק איתם כל יום לפחות שעה.... אורי תרד מזה, אתה צריך לשחק איתו פול זמן אוכל הרבה וצריך הרבה מקום..... " תומר מה גורם לך לחשוב שאתה יכל לגדל טגו ואני לא?

אני חושב שתומר ניסה להגיד ש...

שזה ממש דרושה השקעה לגדל טגו כזה(או כל אחד אחר) וזה לא ממש קל אבל אתה יכל. אבל עם כוח רצון ומחשבה אתה תצליח כמו כל אחד אחר.

T0M3R

New member
תגובה

שאתה מתנהג כמו שרע התנהג בתחילת דרכו, קופץ על כל דבר, קודם אמרת חנקים קניייתים או מתכדרים או בורמזים או בואות פעם נראה לי שאלת על לאופורדים ועכשיו טגואים. תתמקד בדבר מסויים זמן ממושך ואז תקנה עוד משהו. אתה צריך לחשוב טוב טוב, מה התוצאות של הקנייה מה יקרה לחיה לך אם יהיה מקום בבית אם ירשו לך לקחת את המקום הזה בשביל טרריום לקחת בחשבון שחיה כזאת מורידה גושים גדולים שיסריחו מאוד בתוך בית. אחרי שתיקח בחשבון את שיכולים האלו ותמצא פתרונות. כלוב מתאים לבוגר לפחות 2*1*1 . אני לא חושב שאני יותר טוב ממך או שאני יצליח לגדל את זה ואתה לא אלא שפשוט לי כבר יש עכשיו את הכלוב מוכן כי קיבלתי אותו בלי קשר אחרי שהיה לי את הכלוב חשבתי מה לעשות איתו ולא להפך.

salingre

New member
תגובה

תומר אני אמרתי באמת שאני קונה בואות חול אבל המחיר (לדעתי) גוהה. כך שהיחלטתי ללכת על משהוא אחר ,טגו אני רציתי לגעת מידע לעתיד לא לעכשיו. אין לי כסף לטגו אני קונה משהוא ביום רביעי הזה. קנייה דיי גדולה ואני יודע שאחרי הקנייה הזו לא ישאר לי מספיק כסף זמן ומקום וטגו בזמן הקרוב.

salingre

New member
ו...

על הבורמזים-אני רק הישוואתי מחירים כנ"ל המתכדרים ואת הבואה קניתי-רק את החנקים אמרתי שאני קונה והיתחרתתי את השממיות שאלתי בשביל חבר (וזה לא היה על שממיות אלה על תולעים או משהוא כזה לצורך האכלה...)

למעלה